Sådan installeres Travertine

November 12

Travertin fliser kommer fra hele verden. De mest almindelige områder omfatter Italien, Mexico, Peru, Iran, Tyrkiet og Frankrig. Travertin fra alle disse steder ser lidt anderledes på grund af forskelle i geologi. Travertin er brydes i store blokke eller plader. Når travertin er dannet i fliser og gøres tilgængelige for offentligheden, er de almindeligt anvendt til at afslutte gulve, vægge, backsplashes samt bordplader. Den mest almindelige installation område gulvbelægning. I alle tilfælde er metoden installation lignende.

Instruktioner

•Measure inden for den sal, hvor du gerne vil installere travertin fliser med et målebånd. Multiplicere længden med bredde til at finde den samlede firkantede optagelser af området installation. Tilføje en ekstra ti procent til dette nummer til at kompensere for opskæring og affald. For eksempel, hvis det samlede areal er 150 kvadratfod, skal du en ekstra 15 firkant feet. Tage måling med dig, når du går til din lokale hjem forbedring butik for at købe alle dine installation materialer.

•Forbered substratet. Muligt substrater omfatter beton, krydsfiner, og mange andre. Fordi hver af disse substrater er i sagens natur meget forskellige, vil deres installation forberedelse processer variere så godt. Generelt, revner skal udfyldes med et cement-baserede crack filler og underlaget skal være plan. Hvis underlaget ikke er plan, skal du bruge en cement-baserede nivellering sammensatte efter anvisningerne på pakken til niveau substratet og lad produktet tørre helt, før gå på det eller begynder flise installationen.

•Layout og skære alle travertin fliser, der skal skæres før du begynder at blande thinset mørtel klæbemiddel. Åbne flere pakker af fliser og tage en flise ud af hver pakke en boks på et tidspunkt og sted fliser på gulvet. Bruge flisen spacere til space fliser, så du kan klippe fliserne langs væggen til den korrekte størrelse. Placer fliser på gulvet på en sådan måde, at du bruger så mange fuld størrelse fliser som muligt. Fjerne fliser fra rummet og stak hver række fliser uden for rummet.

•Pour en 50-pund pose befæstede thinset morter i en 5-gallon spand. Tilføje ca 2 Potter køligt, rent vand til den 5-gallon spand. Installere en thinset blanding vedhæftet fil i en elektrisk boremaskine. Placer mixeren i thinset mørtel og begynde at blande thinset. Tilføje små mængder af vand på en gang blanding konstant indtil thinset er glat og sammenhæng i cremet jordnøddesmør. Lad thinset stå i 10 minutter.

•Spread thinset mørtel over det forberedte undergulvet med en murske af hakket thinset. Den dybde og størrelse af notch skal du bestemmes af størrelsen på den travertin flise, du vil installere. SCOOP thinset ud af spanden med en margin murske og spredt i thinset over undergulvet med den flade kanten af thinset murske. Kam igennem thinset med hakket kant af murske. Hold murske i en 45-graders vinkel til undergulvet at opnå den korrekte notch dybde. Lå travertin fliser i de forberedte thinset og tryk dem fast til at sætte dem i thinset.

•Sæt afstandsstykker mellem fliserne at holde travertin fliser fordelt jævnt og hjælpe dem med at holde deres stillinger. Fordi thinset er delvis flydende, kan travertin fliser vride ude af trit med hinanden. Ved hjælp af flise afstandsstykker forhindrer dette i at ske. Gentag denne proces over resten af undergulvet. Tillad thinset tørre i mindst 24 timer inden du går på sæt travertin fliser.

•Aftør nogen tørret resterende thinset mørtel af kanterne af travertin fliser med en fugtig klud. Hæld en pose med slebet injektionsmørtel i en 5-gallon spand og vand og bland injektionsmørtel med en thinset mixer og boret indtil injektionsmørtel er glat og sammenhæng i cremet jordnøddesmør. Hæld blandede injektionsmørtel direkte på Travertin fliser.

•Spread injektionsmørtel over fliserne med en gummi fuger float tvinge injektionsmørtel i fugerne mellem fliserne. Hold injektionsmørtel float på en 45-graders vinkel til fliser og en 45-graders vinkel til injektionsmørtel linjer. Gentag dette, indtil alle injektionsmørtel linjer er helt fyldt med cementmørtel. Tør overskydende injektionsmørtel og injektionsmørtel haze fra ansigter af fliser med en fugtig injektionsmørtel svamp. Tillad injektionsmørtel til tørre i mindst 24 timer.

•Finish fjerner resterende injektionsmørtel haze fra travertin fliser med en fugtig injektionsmørtel svamp. Tillad flise og injektionsmørtel til tørre for en yderligere 48 timer.

•Applicer gennemtrængende injektionsmørtel og fliser sealer til travertin flise og injektionsmørtel med et lille køkken svamp. Tillad sealer tørre fuldstændigt i mellem programmer. Komplet to til fire sealer applikationer.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com