Sådan installeres Trim på en GE dobbelt Ovn Model 956

January 1

GE dobbelt ovn model serie 956 er en GE profil-brandede konvektion kombination ovn, der kommer i en vifte af udendørsbrug, kombinere glas og børstet rustfrit stål eller farve-emaljeret stål paneler med matchende trim kits. Ovnene har et hulrum med traditionel madlavning varmekapacitet, mens den anden hulrummet har konvektion kapacitet. Ovnene er alle elektriske og kan let indbygges i forberedt kabinet af en DIYer forudsat du have hjælp til at manøvrere de store og tunge apparater sikkert på plads. Trim er installeret som det sidste skridt til at blande ovn enheden med den omkringliggende kabinet til en professionel og poleret look og er en simpel one-person opgave.

Instruktioner

•Anbring bunden lige over slim kløften mellem ovn og kabinet centrering af trim stykke på den forreste kant af kabinet åbningen.

•Overførsel placering i midten af de to monteringshuller på nederste ovn kant på den trim stykke, således at hullerne mellem de to stykker vil justere. Bruge en farveblyant for at gøre varemærkerne, så de dukker op, hvis du arbejder på en mørk-farvet trim stykke.

•Træk trim stykke fra ovnen. Bore de pilot huller netop hvor har du forud mærket trim stykke.

•Return den trim stykke ind i position, bridging underkanten ovn og kabinet tilpasse de fire huller. Tape det på plads i begge ender, så du har hænderne fri til at fastgøre det.

•Drill eller skrue i de to medfølgende skruer at sikre trim stramt, men ikke så stramt at spænde trim.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com