Sådan installeres Trim på køkkenskab døre

December 26

Opdater dit køkken frysere ved at installere trim på de skabslåger. Trim tilføjer en arkitektonisk komponent til dine døre, drejning ellers plain kabinet fronter i gratis designelementer. Trimmer kan er tilgængelige på hjem forbedring butikker i en bred vifte af stilarter og farves eller malede for at koordinere med dit eksisterende kabinetter.

Instruktioner

Sådan installeres Trim på køkkenskab døre

•Tag kabinet døren og sæt hængsler til side sted i et sikkert. Måle bredden og højden af døren ved hjælp af en metal målebånd. Noter måleresultaterne. For eksempel kan din dør måle 14 inches lang med 18 inches høj.

•Measure 1 1/2 inches fra toppen af døren på center og mærke med en blyant. Foranstaltning 1 1/2 inches fra bunden af døren på midten og mærke med en blyant. Gentag for hver side.

•Anvend en lineal eller andre lige kant til at tegne et rektangel på døren, ved hjælp af din blyant mærker som guider. Hold linealen lodret langs det mærke, du har foretaget på venstre side af døren og tegne en lige streg omkring afstanden fra din top mark til din bunden mark. Gør det samme på højre side.

Hold linealen vandret langs den øverste mærke og trække en linje længden af afstanden mellem dine to linjer. Gentag for bunden. Bruge linealen til at slutte sig til de fire linjer sammen for at danne en recttangle.

For eksempel, hvis din dør er 14 inches lang og 18 inches højde, ville din rektangel derefter måler 11 inches bred af 15 inches høj.

•Klippe to stykker af din trim til 11 inches, ved hjælp af en miter så. Hver ende skal skæres med en 45-graders vinkel. Cut to mere stykker, hver en 15 tommers længde med 45-graders nedskæringer.

•Tør passer brikkerne på døren. Med døren på en flad, stabil overflade, lå stykker på retningslinjerne blyantsrettelser du markeret ud tidligere. De fire stykker bør mødes på vinkler på hvert hjørne uden huller.

•Start installationen af trim med det nederste stykke. Tilføje en tynd perle af trælim langs midten af bagsiden af stykket og lægge det på døren. Brug brad negle til at sikre stykke til døren. Brad negle skal være lang nok til at trænge ind i trim og døren, men ikke så længe neglen ender stikker ud af bagsiden af døren.

•Fortsæt anvende molding langs de blyantsrettelser retningslinjer indtil alle brikker er monteret sammen og sikret på døren.

•Brug træ Kit eller fyldstof til at fylde i søm huller. Hvis du ikke kan finde Kit eller spartelmasse til at matche din bejdse eller male, touch-up huller med træ kit, gør det muligt at tørre, og maling eller pletten til at matche.

•Installer døren tilbage på rammen kabinet. Tage ned de næste døren og måle det. Hvis målingerne er præcis det samme, gå til installere trim. Hvis ikke, foretage justeringer i dine målinger for trim, så trim linjer jævnt langs toppe og bunde længden af din frysere.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com