Sådan installeres Twin Blades på en Honda plæneklipper

January 30

Når du har nået det punkt, at din nyligt mown græsplæne har et ujævn eller ujævne udseende, er det på tide at ændre twin blades på din Honda plæneklipper. Nogle producenter anbefaler, at du erstatte vingerne efter hver 25 timers brug, men Honda tilskynder ejere til at inspicere knivene hver gang før slåning. Selv dem uden meget tekniske ekspertise kan erstatte Honda plæneklipper vinger i 15 minutter eller mindre med de rigtige værktøjer. Udskiftning af vinger vil genoprette den præparerede look du ønsker for din græsplæne efter opskæring det.

Instruktioner

•Træk spark plug wire og slukke for brændstof gauge. Vippe plæneklipperen på sin side med luftfilter og karburator opad så brændstof ikke oversvømme karburatoren og gøre maskinen svært at starte. Arbejde handsker for at beskytte hænderne mod de skarpe kanter på knivene.

•Wedge stykket træ mellem knivene og plæneklipperen dæk at holde vingerne fra spinning når du fjerner dem. Bruge 14mm seks-sidede skruenøgle til at skrue klinge bolte på en måde, mod uret. Der er afsat bolte og særlige skiver og fjerne begge vinger.

•Rengør alle bebyggede græs rester i plæneklipperen dæk mens vingerne er slukket. Installere skærpet vinger og fastgør dem med klinge bolte og særlige skiver, som du skal placere, så den konkave side af skiver vender vingerne. Stramme klinge bolte i en uret måde med en momentnøgle. Holde op med at vride når momentet foranstaltninger mellem 36 og 43 fod-lbs.

Tips & advarsler

  • Betale meget opmærksom på hvor tæt du skrue på klinge bolte med Momentnøglen. Hvis du strammer dem for meget, kan de bryde. Omvendt, hvis de er for løs, vingerne kunne flyve ud mens du klippe, skaber en farlig situation.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com