Sådan installeres understøttelse af stuk

July 24

Stuk er et byggemateriale, som daterer sig tilbage til de græske og romerske civilisationer. Ældgamle folk brugte stuk som base for maleri kalkmalerier inde i deres hjem. I dag bruges det som en relativt billig, brandsikker, holdbar ydre finish til huse. Oprindeligt, stuk blev lavet af vand, kalk og andre aggregater. Nu Portland cement indgår normalt i opskriften og syntetiske formuleringer er tilgængelige så godt. For at sikre, at din stuk vil bo, hvor du lægger det uden slumping, afskalning eller revner, skal du installere den korrekte understøttelse af først.

Instruktioner

•Dæk indrammet væggen eller væggene med krydsfiner, skære det nødvendigt med en rundsav og sømning det til studs, vindue tarme og døren tarme med en hammer. Krydsfiner beklædningen giver en fast base på anvendelse af stuk.

•Staple builder papir til krydsfiner beklædningen med en korte pistol. Dækker hele overfladen, så negle 1 x 2 tommer Afstandslister strimler horisontalt over papir, afstand strimler med intervaller på omkring 2 inches.

•Sæt hønsenet over Afstandslister strimler, ved hjælp af en korte pistol. Skære hønsenet som nødvendigt med bidetang. Dække hele overfladen du ønsker til stuk. Denne fire-laget foundation holder stuk fra slumping mur ned når det er vådt og giver stabilitet og styrke efter det er tørt.

•Trowel stuk over hønsenet, tvinge det ind i mellemrummene mellem Afstandslister strimler. Du skal ikke helt skjule hønsenet på dette punkt. Færdig med det første lag for hele væggen og lad det tørre. Sætte på to flere lag af stuk, dækker hønsenet helt, når du anvender det andet lag. Lad dette lag tørre inden du anvender et afsluttende lag, som du måske ønsker at tekstur med en murske eller en specialiseret stuk texturering værktøj.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com