Sådan installeres unikke udendørs belysning

January 2

Sådan installeres unikke udendørs belysning

Udendørs belysning øger synligheden efter solnedgang og fremhæver dit hjems mest attraktive faciliteter. Antallet af inventar du installere afhænger dit primære formål for belysning. Hvis din Hovedmålsætningen er sikkerhed, skal du vælge lyse armaturer, der dækker store områder med deres lys. Hvis dit primære mål er dekorative, vælge mindre inventar, der giver blød belysning.

Instruktioner

•Browse din lokale hjem forbedring butik og vælge stilen af udendørs belysning, som du vil installere. Hvis du ønsker romantisk belysning, vælge vintage-inspirerede lanterner til linje din gangbro. Hvis du ønsker at spare energi, Vælg solens lys til at placere i din udendørs landskab. Hvis du ønsker en unik tropisk tema til din udendørs område, skal du vælge tiki fakler til sted omkring dine dæk og strenge af lys til at hænge fra din rækværk.

•Find din udendørs stikkontakt. Hvis din stikkontakt allerede har 110 volt strøm, blot sætte en lav spænding transformer i din stikkontakt og begynde kabler projektet. Vælg en transformer, der har en timer, indbygget, så lysene automatisk vil komme i skumringen og slukke på et tidspunkt i aften eller i morgen. Hvis dit hjem ikke har en udendørs stikkontakt, kontrakt en elektriker for at wire en udendørs stikkontakt til dit hjem.

•Measure afstand fra din transformer til din belysning turneringsplaner til at beregne mængden af ledninger nødvendige for dit projekt. Tilføje 10 procent til den længde, der er nødvendige for at sikre en tilstrækkelig mængde for at afslutte installationen af udendørs belysning.

•Sæt din belysning på jorden hvor du planlægger at installere dem. Gøre sikker på sti lys stå 8 fod fra hinanden og det første lys er ikke mindre end 10 fod fra transformatoren. Hvis dit hjem showcases en swimmingpool eller en vand armatur, placere den nærmeste lampen en afstand på 10 fødder væk af sikkerhedsgrunde.

•Dig en 3-tommer grøft langs kablet kører fra transformatoren til de lamper og mellem lamper ved hjælp af en flad haven spade. Skubbe ledningen til bunden af grøften. Efterlad en lille ekstra ledning nær de lamper og transformeren. Tilbage i jorden til grøften og dække wiren.

•Installer en T-stik til halvvejs af kabel kører og direkte kabel at vende tilbage til transformeren. Forbind kablerne til transformeren. Tillægge en træ indlæg sikret i jorden et par fødder fra den udendørs stikkontakt transformeren. Tilsluttes den udendørs stikkontakt transformeren.

•Plug kabler til inventar i skumringen til at sikre, at kablerne og lysene tænder. Placer de lave inventar på jorden eller hænger inventar på siden af dit hus eller dæk. Skjule den ekstra ledning ved at grave et hul, tucking kablet i hullet og dække hullet med jord.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com