Sådan installeres væg flise omkring stikkontakter

October 3

Sådan installeres væg flise omkring stikkontakter

En af de største forskelle i installere vægfliser versus gulvfliser er placeringen af stikkontakter på væggen. Lyskontakter, garbage bortskaffelse switches og forretninger kan alle findes i køkken backsplash eller badeværelse vægge hvor flise er typisk placeret. Omhyggelig layout af flisen på forhånd og udhugning af fliser til at passe omkring kasserne vil sikre, at væg flise mønster ikke afbrydes af placeringen af en stikkontakt boks.

Instruktioner

•Measure væggen hvor fliser vil blive installeret. Tage hensyn til placeringen af forretninger, både deres højde fra disken eller gulv og afstand fra den nærmeste væg til stikkontakten. Find midtpunktet på hver væg være flise og tegne en blyant streg ned i midten.

•Recreate størrelse og form af muren, komplet med placeringen af afsætningsmuligheder på gulvet i nærheden. Find midtpunktet for layoutet af væggen på gulvet og lægge den første flise i bunden af denne plet så varemærket blyant vil gennemskære det. Læg resten af vægfliser, udstråler op og ud fra denne første flise.

•Notice, som fliser kommer i kontakt med boksene outlet. Omarrangere grænser og dekorative fliser, så de falder over eller under afsætningsmulighed for det bedste udseende. Markere de fliser, der vil gå omkring stikkontakten og sæt dem til side. Skær kanten fliser så den passer til resten af væggen--ved hjælp af en våd så--før starten, men hak ikke fliser til afsætningsmulighederne endnu.

•Spread mørtel på væggen med en murske og begynde at lægge vægfliser i samme mønster du bestemt på gulvet. Fliser op til områderne omkring afsætningsmuligheder og forlade disse områder nøgne indtil resten af fliserne er op.

•Hold en flise over outlet og spore outlet på den flise, hvor der foretages nedskæringer. Gøre din blyant linjer som lige og nøjagtigt som muligt.

•Notch fliser til at passe omkring forretningen med en flise våd så. Gøre "L"-formet nedskæringer i hjørnerne af en flise ved at køre flisen ind i våde så indtil det rører hjørnet af hakket. Fjerne flisen, slå det og køre det igennem igen, indtil det bare rører den første snit lavet. Løft hjørne af brik fjernes for at bryde det gratis.

•Klippe et hak fra siden af flise ved at gøre to parallelle skærer hvor kanterne af forretningen vil være. Gøre flere flere nedskæringer mellem disse to linjer til dybden af outlet så flisen synes at have fingre eller nøgler skåret i dens side. Bruge flisen nippers at bryde eller afskære disse fingre, Samarbejdsomraade for forretningen.

•Spread mørtel direkte på bagsiden af fliser til at passe omkring forretningen og skub det på plads, presser på for en god obligation. Tillad alle fliser til tørre i 24 til 48 timer og injektionsmørtel alle brikkerne på én gang, ved hjælp af en injektionsmørtel float for at skubbe injektionsmørtel mellem dem og en svamp til at rengøre overfladen af fliserne. Når fliserne tørre helt, buff ud injektionsmørtel DIS med en tør klud. Skrue stikkontakt covers på efter injektionsmørtel har tørret for at dække skære kanterne af flisen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com