Sådan installeres vandrette klimaanlæg

July 29

Sådan installeres vandrette klimaanlæg

En vandret klimaanlægget er normalt installeret i en dobbelt - hung vindue. Denne type af vindue har en øvre og nedre ramme, kaldet vinger. Normalt kan lavere rammen flyttes op og ned. Installationsprocessen er ligetil, men producentens instruktioner kan variere med forskellige enheder. Læst instruktionsbogen, den særlige enhed, før du begynder, og holde det handy, når du arbejder. Også, gøre sikker på den enhed, du installerer er den rigtige størrelse til det område, det vil afkøle for at få de fleste fordele fra det.

Instruktioner

•Skub åbne lavere rammen af vinduet, som du installerer klimaanlægget.

•Measure for monteringsbeslag på vindueskarmen, ifølge fabrikantens anvisninger, hvis enheden vil strække sig mere end 12 inches uden for karmen. Brug et målebånd, og markere de relevante steder på karmen for de monteringsbeslag skruer, ved hjælp af en blyant.

•Installer ene ende af monteringsbeslag til vindueskarmen, og anden enden til ydervæg på ydersiden. Fastgør beslaget med en skrue, ved hjælp af en skruetrækker eller en håndholdt boremaskine. Bruge træ skruer, hvis rammen er træ eller vinyl; bruge metalplade skruer på en metalramme.

•Sæt et niveau på toppen af monteringsbeslag for at sikre de er niveau, så klimaanlægget til hældning ca 1/4 tommer mod ydersiden. Justere parenteserne, ifølge fabrikantens anvisninger, hvilket normalt betyder, at dreje en center skrue på beslaget, med en skruetrækker.

•Åbn vinduet bredere end klimaanlægget er højt at give rigelig plads. Løft enheden, og sæt den på plads inde i vinduet. Lavere vindue på toppen af air conditionere enhed til at holde det på plads.

•Skub åbne de kan udvidelige, harmonika-type udvidelser på hver side af air conditionere enhed, kløften mellem enheden og vinduesrammen. Skrue de medfølgende skruer gennem hullerne i hver udvidelse, og ind i vinduesrammen, til at fastgøre udvidelser til rammen.

•Skru en lille vinkel beslag til venstre side af den øverste vinge, og en til højre, ved hjælp af en skrue og skruetrækker.

•Klippe skum tætningslister, der normalt kommer med nye enheder, til den rigtige længde, ved hjælp af en hobbykniv. Tryk på skum stripping ind i hullet mellem den lavere skærf og vinduet til at holde ud lækager.

•Sæt plan oven på air conditionere enhed, på ydersiden af vinduet. Kontroller, at enhedens bagside har en svag hældning mod ydersiden.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com