Sådan installeres VCT Over Vinyl

September 22

VCT (vinyl sammensætning flise) er en type af gulve, der er hurtig og nem at installere. Det kommer i 12 x 12 tommer sektioner og kan installeret oven på næsten alle overflader, herunder vinyl. Det er holdbare og kan bruges på mange forskellige betingelser. Når du installerer VCT på enhver overflade, skal området nedenunder være rene. Æglæggende VCT direkte over vinyl er ikke anderledes fra håndspålæggelsen enhver anden overflade og kan nemt være afsluttet.

Instruktioner

•Rengør vinyl overflade hvor du vil installere VCT. Feje alle støv og snavs væk fra området med en kost og støv gryde. Tør ned hele overfladen med en ren klud. Dæmpe rag og tilføje sæbe, hvis det er nødvendigt, til at skrubbe ud nogen fedt og olie.

•Spread ud VCT rundt i lokalet i din ønskede mønster. Markere stykker langs den kant, der skal skæres. Score langs mærket med en hobbykniv og skær det første stykke til størrelse. Score det flere gange indtil det snaps i to, og Gentag processen for alle de andre stykker, der skal skæres.

•Åbn en spand med vinyl gulvbelægning lim og sprede det ud, begynder i et hjørne af rummet. Dække hele vinyl overflade med et jævnt lag 1/8-tommer tyk, ved hjælp af en indskåret murske. Arbejde i små sektioner, ved hjælp af et par fliser på gangen. Indstille VCT på limen. Opstille jeres hænder over hele overfladen af flisen, så det kan tiltræde selvklæbende.

•Spread ud at limen over en anden sektion og installere VCT på samme måde. Fortsæt rundt i hele rummet, anvende lim og derefter tilføje flisen på toppen indtil vinyl overfladen er dækket med VCT.

•Undersøg området og gøre sikker på er der ingen lim stikker op eller oven på fliser. Tørre væk eventuelle overskydende lim med en ren klud.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com