Sådan installeres Veranda pyntede

November 6

Veranda mærke pyntede bestyrelser er dannet fra en særlig kompositmaterialer, der giver mange fordele over traditionelle træ. Komposit materialet består af polymer harpiks og plast kombineret med pulp fibre. At trykke på sammensat i forme giver mulighed for oprettelse af bestyrelser featuring en realistisk træ-korn overflade. Særlige farvestoffer er tilføjet til at efterligne farver af både sjældne og almindelige træsorter. Veranda pyntede modstår fading og skader bedre end naturlige materialer, og installationen er ikke meget forskellig fra at bygge et træ dæk.

Instruktioner

•Lay første bestyrelse den pyntede og line det op til kanten af de ydre tværbjælke. Fastgør bord til tværbjælke med en 2 1/2-inch rustfri stål pyntede skrue hver 16 inches. Sænk hver skrue og fortsætte ned på længden af den ydre tværbjælke med flere bestyrelser.

•Sæt den skjulte fastener faner der kommer med Veranda pyntede til slots på indersiden af den første række bestyrelser. Firmaet Veranda anbefaler boring en skrue gennem åbningen i midten af hver af disse skruer i en 90-graders vinkel. Tilføj ikke fasteners hvor slot i bestyrelsen ikke er direkte over en tværbjælke.

•Beskyttelseshætte til at klikke den næste række bestyrelser ind under fanen Åbn den skjulte befæstelse. Hvert bord har riller, der passer til fanen, så pyntede at forblive på plads uden så mange skruer som et træ bord. Fabrikanten anbefale boring pilot hul i midten af hver bord og tilføje en skjult fasteneren og dæk skruen til at forhindre uønsket bevægelse.

•Tilføj en 8-tommer lange blok af 2 x 4 tømmer til bjælker hvor to Veranda pyntede boards butt sammen. Brug en pyntede skrue til at vedhæfte blokken til den ene side af tværbjælke, direkte under hvor bestyrelserne mødes. Installere to skjulte skruer, så både brædder er lige så forankret.

•Kontroller dine huller. De skjulte fasteners bør holde bestyrelser omkring 3/16 tomme fra hinanden, er den anbefalede mængde plads til ordentlig dræning, ifølge Veranda. Lad mindst 1/4 tommer mellem bestyrelser og solide materialer som væggene i dit hjem. Forlade en 1/8 tomme huller, når bestyrelser er sluttet fra ende til anden.

•Klippe pyntede der overlapper over sider af dækket med en hårdmetal-klinge på en rundsav. Skæring på en 90-graders vinkel skaber en jævn kant, der ikke forringer det overordnede udseende af det færdige dæk.

•Tilføj en kant af fascien omkring kanterne af de udvendige bestyrelser til at holde dem på plads. Installere Veranda mærke dæk rækværk eller gelænder også gør det, så fascia ikke er nødvendig, hvis du er færdig med dæk med disse produkter.

Tips & advarsler

  • Læg boards på dæk strøer før du begynder installationen. Kontroller, at hver bord er understøttet af en tværbjælke hver 16 inches, eller tilføje flere blokerer for at forhindre bøjer af materialet.
  • Bære beskyttelsesbriller når skærebrætter for at undgå øjenskader fra irriterende støv.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com