Sådan installeres veranda skærme at holde flyvende insekter væk

April 1

Sådan installeres veranda skærme at holde flyvende insekter væk

En af de mest afslappende ting at gøre på lune aftner er, bruger tid på verandaen i en favorit rocker eller våbenhus swing. Intet ruiner ro i disse øjeblikke mere end flyvende, bidende insekter, som også nyde de varmere temperaturer og ønsker intet mere end at spise på deres næste offer. Disse irriterende skadedyr kan holdes væk ved at installere skærme til en eksisterende veranda.

Instruktioner

Samle materialer

•Decide hvis du ønsker at gøre det selv eller har en professionel gøre det for dig. Hvis du vælger at få din veranda professionelt screenet, generelt din eneste skridt er at finde et velrenommeret installer i dit område og de vil gøre resten. Men hvis du er typen handyman, du skal måske lære mere før håndtering af projektet.

•Vælg mellem fast eller udtrækkeligt skærme. Permanent skærme er nemmere at installere, så hvis løftbare er hvad du havde i tankerne, leje en professionel er normalt din bedste satsning.

•Indstil hvis hver åbning bliver screenet er firkantede, har en flad overflade omkring det og ikke er hindret af alle objekter, der kan forstyrre installationen. Mange gør det selv-screening systemer har begrænsninger på størrelsen af disse åbninger. For eksempel, dækker nogle kun op til 40 kvadratfod, så større åbninger ville kræve en ramme til at være bygget op omkring dem til at bringe dem ned til den maksimale størrelse.

•Measure hver åbning fra top til bund og side til side og tilføje disse to målinger sammen. De fleste screening systemer har en base, der er fastgjort til våbenhuset indramning og indeholder spline, som holder skærmen på plads i bunden. De har også fælles landbrugspolitik stykker, som fastgøres i basen og tjene som trim til at dække spline. Tilføje alle enkeltmålinger sammen for at bestemme den samlede mængde af base strimler og cap stykker kræves.

•Brug disse samme målinger, men i stedet for at tilføje dem sammen, gange bredden med højde til at bestemme de firkantede optagelser af faktiske screening materiale er nødvendige.

•Purchase samlet krævede materialer og uanset værktøjer du ikke allerede har, der er nødvendige for at fuldføre projektet.

Installere skærmen System

•Klippe bunden strimler for at passe hver lodret tekstrude og fastgør med 1" skruer. Hvert stik i bunden holder én skrue, men installerer ikke skruer så stramt at bunden bliver deforme.

•Gentag trin 1 for hver horisontal ramme. De vandrette base stykker bør butt op til kanten af de lodrette base stykker.

•Hav en hjælper stræk skærmbilledet stramt over åbningen. Skærmen skal være stram nok til ikke sag, mens at gøre sikker på, at skærmen ikke er så stram at blive deforme.

•Brug den konkave rattet i en screeningsværktøj (generelt tilgængelige overalt der sælger skærme) til at begynde at installere spline i kanal på basen. Når du har 6 til 12 inches af skærmen startet, bruge det konvekse hjulet af screeningsværktøj til at skubbe spline sikkert ind i kanalen. Afskære overskydende skærmen med et hjælpeprogram kniv eller tin snips og smide det væk. Fortsæt med trin tre og fire indtil alle af screeningen er installeret.

•Klippe cap stykker for at passe de lodrette base stykker og installere dem ved hjælp af en gummihammer til at fastgøre dem på plads. Når de lodrette stykker er færdig, skal du bruge den samme metode til at installere de vandrette cap stykker.

Tips & advarsler

  • Være sikker på dine målinger er nøjagtige. Du ønsker ikke at løbe tør for materialer i midten af dit projekt.
  • Være sikker på, at du har de rigtige værktøjer til rådighed. Hvis du ikke har en nødvendig værktøj, se om du kan låne en, eller hvis det er billigt, købe et.
  • Vær ikke bange for at bede om hjælp, ikke alle kan være en gør-det-selv. Mange hjem bygning Centre og isenkræmmere tilbyder forskellige skærm systemer eller skærmen byggematerialer. Butik associates kan normalt tilbyde rådgivning og bistand på hvad du har brug for eller endda tilbyde en trinvis vejledning til at tage med dig.
  • Husk alt det hårde arbejde vil betale, når du kan nyde at være udendørs uden gener af flyvende skadedyr.
  • Undgå screening indgangsparti ved hjælp af den gammeldags metode Krydsegenskaber eller hæftning løs screening direkte til våbenhuset indlæg og gelændere i stedet for ved hjælp af en veranda skærm system. Selvom denne metode er billigere, installere skærme via denne metode normalt resulterer i sagging skærme eller skærme, der er blæst ud i kraftig vind. Plus, erstatter revet eller manglende screening tendens til at være mere vanskeligt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com