Sådan installeres vingerne på en John Deere plæneklipper

October 25

Uanset om din John Deere er en ridning plæneklipper eller en standard push plæneklipperen, er chancer du vil nødt til at installere nye vinger på et tidspunkt, fordi blade eller bladene ofte udholde betydelige misbrug samtidig med slåning græs. En sten, en bunke af snavs eller enhver anden form for hindring kan påvirke blade, skader og/eller bliver sløve det til det punkt, hvor det ikke skåret tilstrækkeligt. For at undgå et dårligt manicured græsplæne, bør du vide hvordan du installerer en ny klinge, når du skal.

Instruktioner

•Udtøm gas fra plæneklipperen, hvis du installerer en vinge på en push plæneklipper. Bruge en hævert for at suge gas fra tank og ind i en gas kan. Du behøver ikke at fjerne gassen fra en ridning plæneklipper. .

•Tag dækket af en John Deere ridning plæneklipper til at installere nye vinger. Læg to stykker tømmer under dækket. Lavere dæk på tømmer med dæk armen. Du skal derefter unbolt dæk fra mounts under plæneklipperen og løsne drivremmen. Efter at du har fuldt ud tilsluttet dækket skal du skubbe det under ridning plæneklipperen, sà ¥ du kan arbejde på det.

•Lift John Deere plæneklipperen eller plæneklipperen dæk og vippe det, så det hviler på sin side. Dette vil give dig rigelig plads til at løsne de gamle blade og installere et nyt.

•Scrape gamle græs og mudder væk fra bunden af dæk og plæneklipperen klingen. Bruge en spartel eller old maling skraber til at løsne oprustning.

•Spray den bolt, der holder maskinen blade på plads med gennemtrængende olie eller smøremiddel. Dette vil løsne bolt, som i mange tilfælde bliver rustne eller yderst stramme. Give den gennemtrængende olie ca. 10 minutter til at arbejde på bolt, før du fortsætter.

•Find en lille blok af træ, der vil passe mellem plæneklipperen blade og den indvendige overflade af John Deere plæneklipperen dæk. Vinkel blokken, så det kiler stramt mellem klingen og dæk. Det vil udelukke bladet fra at flytte som du løsne den bolt, der holder det på plads.

•Anvend en skruenøgle eller stikket til at løsne og fjerne den bolt, der holder vingen til John Deere plæneklipperen dæk. Størrelsen på bolten afhænger af året og model af din plæneklipper. Efter du har skruede bolten, træk den gamle blade off dækket.

•Installer den nye John Deere plæneklipperen blade i den samme arrangement som de gamle blade. Forkant skal stå i samme retning som den gamle klinge. Erstatte bolten og fuldt stramme den. For en John Deere push plæneklipperen, blot slå plæneklipperen over og erstatte gas. For en John Deere Rider plæneklipper, skal du genoprette forbindelsen dæk til traktoren. Sørg for at alle bolte er stram og du er hooked drivrem til remskive system.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com