Sådan installeres Vinyl Cove Molding i brusebad

November 17

En vinyl cove base molding er en fantastisk måde at skabe en vandtæt overgang mellem bruser base og vægge. Støbning er tilgængelig i lang ruller, kan nemt svare til væggene i bruseren. Rullen kan opvarmes, bøjet og skåret til at gøre det muligt at flytte rundt inde hjørner af brusebad uden flere syninger, der kan potentielt give vand til at sive ind i brusebad base. Cove base skal installeres efter brusebad base og før eller på samme tid som enhver væg belægninger er installeret.

Instruktioner

•Drej ud støbning omkring omkredsen af brusebad til at bestemme, hvor meget du skal bruge og hvor nedskæringer skal gøres for at imødekomme hjørnerne. Skåret strimler af støbning til størrelse ved at lægge det på en flad overflade og gør flere lavvandede nedskæringer med en hobbykniv, indtil det er skære igennem.

•Locate områder på stribe af støbning hvor hjørnerne vil være. Score støbning med en hobbykniv let hvor det vil bøje i hjørnerne. I bunden, hvor cove kurver, gøre et lille trekantet snit med den brede del af trekanten nederst i vigen og spids skærer med den scorede mark.

•Spread lim på væggen hvor basen bliver installeret ved hjælp af en murske. Tryk vigen i limen fast, udjævning det langs væggen med din hånd.

•Heat vinyl med en varmepistol, når du nærmer dig hjørnet for at blødgøre det. Bøje det indad langs varemærket score, så de to sider af trekanten samles og tryk vigen i hjørnet.

•Drej cove base ind i væggen ved at anvende pres med hånden roller. Gøre flere passerer med rulle rundt om hele brusebadet for at hjælpe med at overholde cove sikkert til væggen. Tillad limen tørre i 24-48 timer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com