Sådan installeres Vinyl fliser i beton

February 16

Vinyl fliser er en gulvbelægning fremstillet af polyvinylchlorid (PVC). På grund af sit høje niveau af holdbarhed og fugt-modstand bruges vinyl ofte i programmer, køkken og badeværelse. Det kan installeres over mange forskellige typer af undergulve, herunder træ og eksisterende vinyl eller linoleum. Når du installerer vinyl fliser over beton, er det vigtigt at ordentligt forberede undergulvet at sikre vinyl klæbende vil obligation med beton.

Instruktioner

•Purchase din flise og lægge det ind i stuen, hvor det vil blive installeret. Lade flisen i plads til 48 timer, så det kan acclimate til rummets temperatur og luftfugtighed.

•Forbered gulvet. Bruge en vinkelsliber til at fjerne enhver rejst pletter i beton, som bump eller højderygge. Fyld huller eller lav områder med et konkret nivellering sammensatte. Anvende dette stof ved hjælp af en murske, og sørg for området lappet er glat og niveau med resten af gulvet. Tillade dette materiale til tørre i 4-6 timer før du fortsætter.

•Sweep gulvet for at fjerne støv og snavs. Snavs efterladt kan interferere med flise limen, så gulvet skal være så rene som muligt, før du begynder installationen.

•Beskyttelseshætte til at klikke et chalkline fra midtpunktet af hver væg til den modsatte væg midtpunkt. Det punkt, hvor disse to linjer skærer er centerpoint af rummet. Ved at begynde din flise installation i midten af rummet, kan du hjælpe til at maskere udseendet af ujævn eller skæve vægge.

•Lay ud af din første par rækker af fliser uden brug af lim.. Dette vil tillade dig at vælge et mønster uden problemer af at fjerne limet-down fliser. Eksperimentere med forskellige mønstre indtil du finder den rigtige for dit værelse.

•Spread flise lim på tværs af en halvdel af gulvets overflade ved hjælp af en indskåret murske. Brug kun klæbemidler, der er anbefalet af producenten af din vinyl fliser. Tillad lim til at indstille i flere minutter, indtil det føles næsten tør at røre. Hvis du rører lim og nogle klæbemiddel kommer ud på hånden, er det ikke klar til flise installation.

•Tryk på dine fliser til lim i det mønster, du har valgt. Skær fliser som behov ved hjælp af en vinyl fliser fræser eller en hobbykniv. Når du er færdig med den første halvdel af rummet, Gentag trin 6 og 7 for at dække de resterende ordet område.

•Drej fliser med en hundrede - pund gulvet roller, som kan lejes i de fleste hjem forbedring butikker. Dette hjælper med at fjerne boblerne fra under flisen, og også sikrer de presses fast til gulvet. Tilføje sokler for at dække eventuelle huller mellem vinyl og væggene efter behov.

Tips & advarsler

  • Undgå at installere vinyl fliser over beton, der har hyppige fugtproblemer. For at teste for fugt, lim en enkelt flise til din betongulv og lad det tørre natten over. Hvis du kan fjerne den med dine hænder den næste dag, er gulvet for meget fugt til vinyl tile installation.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com