Sådan installeres Vinyl fliser i en bruser

May 14

Sådan installeres Vinyl fliser i en bruser

Vinyl fliser giver den tiltalende udseende af virkelige fliser mens tilbyder lettere installation end regelmæssig keramiske fliser. Vinyl fliser kommer i en praktisk 1 af 1 fod størrelse med en selvklæbende bagside, som gør flisebelægning et brusebad hurtig og relativt smertefri. Der er mange farver og mønstre på markedet, der giver dig uendelige bruser-udsmykning muligheder. Du skal måle, skræl og tryk, med lejlighedsvise klip, at gøre denne installation job og gøre dit brusebad smukke.

Instruktioner

•Measure dimensioner af den plads, hvor du installerer vinyl fliser med et målebånd. Beregn hvor mange 1-ved-1-foot fliser vil være behov for at udfylde denne plads. Købe nogle ekstra fliser er tilrådeligt, bare i tilfælde af fejl eller dårlige nedskæringer er lavet.

•Kontrollér sikker på det område, du installerer på er niveau. Hvis ikke, skal du bruge en hammer eller sandpapir til at sikre, at du arbejder med en glat, plan overflade. Også Sørg for der er ingen revner eller huller i overfladen vil du være installere flisen på. Hvis der er, Udfyld og glatte disse overflader før du fortsætter.

•Apparatet rense brusebad området så vinyl fliser vil overholde ordentligt uden snavs eller snavs bliver fanget mellem overfladerne. Hvis du brugte vand til at rense området, Sørg for det er grundigt tørre inden du fortsætter.

•Tag din første vinyl fliser og Placer det på plads for at sikre det vil passe. Hvis du er tilfreds med den måde det ser ud, skræl selvklæbende bagside og forsigtigt sætte det på plads. Tryk fast på flise i hver retning for at sikre det klæber godt. Rulle med en flise roller eller kagerulle til at skubbe eventuelle luftbobler ud fra under flisen.

•Anvend med andre fliser. Sørg for, at kanterne af vinyl fliser linje flugter med hinanden. Hvis der er et mønster i fliserne, Kontroller mønstrene line op som du går. Hvis du har brug at skære fliser til at passe ind i ethvert område (som du normalt nær vægge), laver en pap skabelon af området først, derefter omhyggeligt spore skabelon på din flise og skæres med en hobbykniv. Fortsætte som sædvanlig når du skærer.

•Undersøg fliser efter du er færdig til at sørge for de har været fast presset på plads. Hvis du finder nogen problemer med områder, roll fast med en flise roller eller kagerulle.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com