Sådan installeres Vinyl fliser med to-delt Epoxy

June 9

Sådan installeres Vinyl fliser med to-delt Epoxy

Succes i installere vinyl fliser afhænger stærkt brug af flise klæbemiddel til at sikre flise på plads. Vinyl fliser kræver en stærk lim, der vil binde fliser til den undergrunden hurtigt uden mulighed for bevægelse, når de er på plads. Selv om ikke almindeligt anvendt på grund af de høje omkostninger, kan en to-delt epoxy fungere godt som bare sådan en selvklæbende. Det er stærk nok til at holde flisen på plads, samtidig bevare tilstrækkelig fleksibilitet til at flytte sammen med undergulvet, forhindrer revner under ekstreme temperatur gulvet udvidelse eller sammentrækning flisen. Det også hærder hurtigt, så du bruger din vinyl overflade tidligst med cement-baserede lim som tynd-sæt mørtel.

Instruktioner

•Rengør overfladen af gulvet i snavs. Brug en stiv-strittede kost til at fjerne enhver affaldsmateriale, efterfulgt af en fugtig opsamlingsoverførsel for at tørre væk indgroet snavs. Pat tør med en ren klud gulvet.

•Mark ud inden for den sal, hvor du installerer flise, ved hjælp af et stykke kridt.

•Pour to-delt epoxy i en stor spand, ved hjælp af blandingsforholdet epoxy producenten. Tillægger en boremaskine lidt pagaj og bruge smule for at blande de to dele grundigt. Bland kun nok epoxy for at dække en del af gulvet, du forventer at være i stand til at dække i en time, da dette er indstillingen tid af epoxy, når det anvendes på gulve overfladen i et værelse, der er 72 grader Fahrenheit.

•Pour den blandede epoxy på overfladen af gulvet i en linje, hvor du vil installere din første række fliser. Fordelt limen i en tynd belægning på gulvet, ved hjælp af den flade klinge af en indskåret murske. Vippe murske i en 45 graders vinkel efter spredning epoxy, og gå over lim med indhak, hæve kamme, der vil greb fliserne bag mere jævnt end flad limen.

•Wait omkring 15 minutter for klæbemiddel til at vokse tacky. Dette vil støtte i at undgå flise skred, når de er sat på plads.

•Sæt vinyl fliser på gulvet over spredning epoxy. Tryk på hver flise i sted fast, wiggling det som du indstille flisen til den endelige placering til at sprede den så vidt muligt klæbende over den flise bagtil.

•Gentag epoxy mix og ansøgningen processen indtil du har placeret alle flisen behov.

•Tillad epoxyen hærde i 12 timer før så mund trafik over overfladen, eller fire dage før flytte tunge genstande på tværs af flisen. Hærdning gange afhænger af temperaturen på gulvet under hærdning processen, med højere gulv temperaturer kræver kortere hærdning gange.

Tips & advarsler

  • Arbejde i et godt ventileret område, og bære en ansigtsmaske for at undgå at indånde dampe epoxy.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com