Sådan installeres Vinyl sidespor 101

April 14

Lær at installere vinyl sidespor som en professionel ved at følge disse enkle trin.

Instruktioner

•Først, kontrollere den samlede tilstand af huset wrap. House wrap bør være fri for defekter, vindue inddækninger skal dækkes korrekt af huset wrap og bør tapede sømme.

Nu, tage din målebånd og måle ned på hjørnet af muren ned til hvor beklædningen af huset ender. Denne måling vil være, hvor den startede strip er naglet på plads. Nu måle bredden af starteren strip (jeg vil bruge 2 1/2" i dette eksempel). Fra bunden af starteren strip, måle op 2 1/2" og gøre en mark. Dette vil være toppen af starteren strip. Gentag dette trin på den modsatte side. Når du har fuldført dette trin, sætte et søm omtrent halvvejs ind i beklædningen hvor din mark er. Bruger du kridt linje, krog i slutningen af linjen på neglen og gå til dine andre mark på den modsatte side af væggen. Tryk på boksen kridt som du gå for at sikre linjen i korrekt skrevet med kridt. Trække linjen stramme mod bygningen og fastgør linjen. Du vil nu have din referencepunkt for hele huset. Du vil bruge denne samme måling hele vejen rundt så sørg for at du husker det. Nail starter strip på plads.

•Nu er det tid til at installere Jørgensen-kanal og hjørne stykker. Først, skære hjørne stykker, så de er ca 1/2 til 3/4" længere end måling til bunden af sidespor. Snit med enten en miter så med bladet vendte tilbage, eller med en hobbykniv. Brug din square til at tegne lige streger for reference.

Nu holde hjørnet stykke op og sørg for, at vinyl er pladsen på hjørnet og installere et søm for at holde det på plads. Brug din plan for at sikre det er plumb og negle som du tjekke hver 12". Sørg for at holde neglene løs, som udvidelsen vil forekomme.

Næste er det tid til at installere Jørgensen-kanal omkring Vinduer, døre, og langs tagudhæng og River af huset. Nedenstående diagram viser den korrekte måde at installere Jørgensen-kanal i nærheden af et vindue. Dybest set, du installerer i denne rækkefølge: nederste stykke, side stykker, øverste stykke. Side-stykker bliver nødt til at have en lille mængde af indersiden af kanalen fjernet så træbeklædningen er tilladt at flytte frem og tilbage under udvidelse og sammentrækning. Det samme til toppen. Bare tage din hobbykniv og skær langs de indvendige kanter af kanal om 1 tomme en fold fanen ned træbeklædningen vil ikke længere være blokeret.

Af tagskægget hvor du har installeret resten af J-kanal, en ending strip skal være installeret dette er simpelthen naglet på plads under J-kanalen.

Nu, hvor alle kanal og prep arbejde er gjort. Det er tid til at starte installationen af sidespor.

•Hvis du vil installere træbeklædningen, tage en fuld stykke (hvis du kan uden at skære) og fastgør bunden i starteren strip. Søm langs toppen hver 16". Det er gavnligt at forsøge og søm i væggen studs. Dette er grunden til, at 16" fungerer godt. Den næste brik du vil sandsynligvis nødt til at skære. ALTID SKÆRES I SLUTNINGEN AF OPHØRER I J-KANAL ELLER HJØRNE KANAL. Skåret stykke af sidespor 3/4" mindre end din måling at give mulighed for udvidelse. Når du måler sidespor, Bemærk venligst, at du måler på toppen stykke til hvor overlapningen er vist ikke kanten.

Nu hvor du har din første række sidespor på, skal du måle op omkring 3' og gøre en mark og måle op 6' og gøre en mark. Gentag på de andre hjørner. Brug et søm på et af mærkerne og vedhæfte din kridtstreg. Snapper linjer vil hjælpe med at holde din sidespor lige og spare dig tid i løbet af projektet. Simpelthen måle for at sikre du ikke vinder eller taber på begge sider.

Når sømning vinyl sidespor, er det meget vigtigt at nagle sidespor, så det stadig løs. Sømning stramme vil beskadige vridning, revner og andre sidespor. Brug diagrammet nedenfor for reference.

•Nu, som du er gjort sidespor, alt du skal gøre er caulk omkring alle vinduer, døre og enhver Gennemføringer gennem sidespor. Bruge en farvet latex vindue/dør caulk, der matcher din nye sidespor. Bære en fugtig klud med at rydde op eventuelle overskydende caulk.

Projektet sidespor er nu færdig! Tillykke med et veludført stykke arbejde!

Tips & advarsler

  • Bruge "J-blokke" omkring slange hagesmækker og elektriske bokse. Dette vil holde hullerne minimal og giver mulighed for nem caulking efter arbejdet er udført.
  • Udvis altid forsigtighed når klatring op og ned Duties. Sørg for at finde og undgå enhver overhead servicelinjer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com