Sådan installeres Vinyl sidespor F-kanal

October 28

Sådan installeres Vinyl sidespor F-kanal

Vinyl sidespor er lav vedligeholdelse og kommer i et væld af attraktive mix og match sidespor og trim farver. I modsætning til andre typer af sidespor er vinyl sidespor et komplet installationssystem, der omfatter mange specifikke stykker af støbning og trim. Vinyl F-kanal er sådan et emne. F-kanal, såkaldte fordi det ligner det store bogstav "F" når set fra siden, holder og dækker den afskårne ende af vinyl etageadskillelsen. F-kanalen kaldes også F-receiver eller etageadskillelsen receiver.

Instruktioner

•Locate den nederste kant af tag fascia. Dette bord løber vandret lige under den laveste række af helvedesild. Senere, dette er bestyrelsen som du vil knytte tagrender, men lige nu er det bare.

•Hold ene side af en stor Tømrer firkantede flush langs siden af dit hus, under eave, med oversiden forlænget ud for at røre bunden af tag fascia. På det højeste punkt, hvor hjørnet af pladsen møder muren, gøre en blyant mærke. Dette mærke skal være plan med bunden af fascia. Gøre en anden blyant markere på samme måde i anden enden af væggen.

•Pop en kridtstreg mellem de to mærker på væggen. Dette er den guide, du vil bruge til at installere F-kanal.

•Measure og skær F-kanalen til at matche afstanden af væggen. For lange vægge, kan du nødt til at bruge mere end ét stykke. F-kanal sælger i 16-fods længder.

•Anbring en stribe af F-kanal så sømning fladbånd udvider nedad, flush langs væggen, og fanerne to modtager ansigt udad. Justere toppen af F-channel strip med kridtstreg.

•Nail F-kanal på plads med sidespor negle, pas på ikke for at køre negle for stramt. Stop, når lederen af neglen gør kontakt med den sømning strip. Indsæt et søm hver 16 inches, gennem boksning og ind i en stud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com