Sådan installeres Vinyl sidespor for begyndere

June 22

Vinyl sidespor er et populært valg for hjem udendørsbrug. Uanset om du fjerner gamle og beskadigede sidespor eller dækker en uskøn træ finish, vil vinyl sidespor efterlade dig med en pæn ny hjem ydre i løbet af få dage. Mens installation teknikker til vinyl sidespor ikke er svært, kræver de tid, tålmodighed og opmærksomhed for detaljer. Hvert stykke af vinyl vedlægges løst nok til at give mulighed for udvidelse og sammentrækning med ændringer i temperatur, men ikke så løst at flap og bang i vinden.

Instruktioner

•Rengør arbejdsområdet, så det er glat og tørt før starten af projektet. Hvis projektområdet er ujævn, våde eller beskidte før træbeklædningen er fastgjort, kan træbeklædningen mislykkes.

Uddelingen detaljer arbejde før du begynder at hovedparten af projektet. I stedet for at starte med sidespor, skal du først installere de mindre detaljer såsom ventilationskanaler og vent belægninger, belysning eller dør vedhæftede filer. Hvis træbeklædningen er installeret før den mindre trim arbejde, vil det gøre det trim arbejde unødigt kompliceret.

•Sæt en aluminium starter strip på selve bunden af projektområdet. Dette starter strip bliver det forbindende punkt for det nederste stykke af sidespor, at holde det fra flagrende rundt under en stærk vind. Da resten af træbeklædningen vil tillægger stykke direkte under den, behøver du kun en forret strip pr. væg.

•Nail sidespor på plads, ved hjælp af precut hakkene i sidespor som en guide. For at holde sidespor stykker fra raslende i vinden eller gennemstrømning i varmen, bør der være et 1/32-inch hul mellem lederen af neglen og træbeklædningen. Denne kløft, svarende til cirka tykkelsen af en skilling, vil tillade sidespor til at flytte og kontrakt lige nok til at forhindre skader.

•Tilslut stykker af sidespor til hinanden, ved hjælp af de precut hak. Disse hak vil sikre, at brikkerne sammenknytte hen til hinanden uden problemer. Fortsætte arbejdet på tværs af væggen, indtil rækken er færdig.

•Start den næste række af sidespor lige over rækken afsluttet. Med den samme sømning teknik som før, vedhæfte træbeklædningen tæt nok til rækken nedenfor, to kan tilsluttes ved hjælp af prebent J-kurven i hvert stykke.

•Double-check niveauet for hver række ved hjælp af en plan med mindst tre områder. Kortere niveauer ikke vil sikre korrekt placering, men længere dem vil.

•En komplet projekt ved at knytte et loft over den meget øverste stykke af sidespor. Dette stykke vil vedhæfte på samme måde som resten af sidespor, men det vil se anderledes ud, da det er designet til at være placeret øverst.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com