Sådan installeres Vinyl sidespor Over skødet sidespor

September 4

I de seneste år vinyl er sidespor blevet en af de mest populære valg for husejere og bygherrer i USA. Bortset fra at være økonomisk, blevet vinyl sidespor stadig mere attraktive, da det blev først fremstillet i 1970 's. En hyggelig indslag af vinyl sidespor er, at det kan installeres over traditionelle lap træ sidespor. Den underliggende lap sidespor skal være i en tilstand, der beskytter huset. Fastgørelse stift skumisolering over skødet sidespor giver en ensartet overflade, som kan forsynes med vinyl sidespor kanaler, og derefter panelerne sikringsanlæg.

Instruktioner

Inspektion af Lap sidespor og installere stive skumisolering

•Undersøg den eksisterende træ lap sidespor. Vinyl sidespor giver ikke konsekvent vandafvisende til dit hjem, så det er vigtigt, at den underliggende sidespor er intakt og forhindrer vand fra siver ind i husets rammer. I din inspektion, kigge efter tegn på rådne eller vandskade. Bruge en metalstang til prod på mistænkelige områder og teste for blødhed. Erstatte eventuelle beskadigede eller rådne sidespor bestyrelser, før du vedhæfter skumisolering og sidespor.

•Fasten 1/2-inch tykke plader af stift skumisolering til huset. Hammer ark på plads med galvaniseret tagdækning negle drevet gennem isoleringen og ind i den underliggende lap sidespor. Mens den stive skumisolering vil give nogle ekstra energieffektivitet til dit hjem, er dens hovedformål at skabe en plan, selv overflade som din vinyl sidespor vil anbringes.

•Hvis nødvendigt skære den stive skumisolering ved maerkning det; så skær det halvvejs igennem med en hobbykniv. Flip stykke og snap det i halvdelen, så skær gennem filmen holder de 2 stykker sammen.

•Dæk alle overflader skal være sidet med vinyl med den stive skumisolering.

Installation af etageadskillelsen stykker og Fascia

•Installer din etageadskillelsen og fascia stykker først. Panelerne etageadskillelsen passer på undersiden af dit tag udhæng mellem væggen og den yderste tagdækning spær. Fastgør polyvinylchlorid (PVC) Jørgensen-kanal langs kanterne af de paneler, hvor de mødes på væggen og den yderste spær. Orientere kanalen, så at den slot, som vil passe til panelet etageadskillelsen vender slot på J-kanal på den modsatte side af etageadskillelsen.

•Klippe Jørgensen-kanal til længde med et par af tin snips og spænd på plads med galvaniseret tagdækning negle. Drive søm gennem søm slots i J-kanal. Når fastgørelse vinyl stykker altid forlade omkring 1/16 til 1/32 inches af søm aksler udsat for at give mulighed for udvidelse og sammentrækning i varierende vejr.

•Intall "T" kanal stykker hvor to soffits mødes. T-kanal svarer til J-kanalen, men i stedet for kun én slot, som passer til panelet, T-kanalen har 2 ryg mod ryg slots. Det virker stort set ligesom 2 stykker af J-kanal lagde ryg mod ryg. T-kanal kan skæres og fastgøres enten i en 90 graders vinkel fra hjørne hvor soffits skærer, eller det kan køres i en 45 graders vinkel. Valget er op til dig.

•Klippe etageadskillelsen paneler til bredde og længde med en hobbykniv. Sæt den ene ende af panelet etageadskillelsen i J-kanal, så omhyggeligt bøje anden siden og arbejde det ind i den modsatte Jørgensen-kanal. Når du når hjørnet, bøje og fit panelerne etageadskillelsen ind i T-kanal.

•Fit fascia stykker over den yderste tagdækning spær. Fascia er primært dekorative og tjener til at dække spær, så det passer med resten af sidespor. Om nødvendigt skære fascia stykker til højde med en hobbykniv eller en rundsav med bladet installeret i den modsatte retning fra hvordan det ville normalt være orienteret. Nail panelet fascia hver 24 til 36 inches med galvaniserede søm.

Installation din indvendige og udvendige hjørne stykker, Starter Strip og Utility Trim

•Anvend en kridtstreg køre plumb retningslinjer langs indersiden og hjørner af huset. Henvise til disse linjer, som du fastgør din indersiden og ydersiden PVC hjørne stykker.

•Klippe din indvendige og udvendige hjørne stykker til længde med et par tin snips eller din cirkulære så med bladet på i omvendt rækkefølge. Derefter at fastgøre dem på plads med galvaniserede søm løber gennem midten af de eksisterende søm slots. Vedligeholde 1/16 til 1/32 tommer vrikke værelse, når du kører dine negle. Hvis du ender med at skulle køre mere end 1 hjørne stykke til at omfatte en span, overlap stykkerne af første skære væk 1 tomme af sømning flangen på det øverste stykke. Derefter overlap stykkerne af 3/4 tommer. Den ekstra 1/4 tomme giver mulighed for en naturlig udvidelse af vinyl i høj varme og forhindrer buckling.

•Anvend en plan og en kridtstreg at markere din baseline rundt om hele huset. Henvise til producentens anvisninger med hensyn til hvor højt fra jorden træbeklædningen skal starte. Bruge denne retningslinje til at justere din starteren strip.

•Fasten aluminium starteren strip mellem hjørne stykker langs bunden af huset. Starteren strip er en foldet aluminium beslag, som vil passe til bunden af din første kursus af sidespor paneler. Hvor det er nødvendigt brug tin snips til at skære starteren strip. Forlade 1/4 tomme plads mellem tilstødende kørsler af starteren strip. Hammer starter strip på plads med galvaniserede søm drevet gennem søm slots. Vær omhyggelig med ikke at overdrive neglene, når fastgørelse starter strip.

•Fasten Jørgensen-kanal omkring døre og vinduesrammer. Brug en gering sav med bladet installeret på bagsiden for at gøre 45 graders snit hvor 2 vinkelrette stykker af J-kanal mødes. Hvor et stykke af J-kanal langs toppen af vinduet eller døren møder et stykke langs siden, udvide det øverste stykke omkring en tomme side stykke. Hak den nederste kant af den øverste stykke og bøje hakket ned, så det ligger inde i kanalen for side-stykke. Dette vil bidrage til at direkte vand ned Jørgensen-kanalen og forhindrer vand fra siver ned i vinduet vindueskarm eller døren jamb.

•Køre den J-kanal langs undersiden af din skrånende tagudhæng. Skær kanalen til at passe med din tin snips og hammer det på plads på samme måde som med andre kanal stykker.

•Installer nytte trim langs undersiden af windows, og langs din vandrette tagdækning tagskægget. Nytte trim tjener til at låse cut top kanten af panelet på plads. Svarende til J-kanal, skære nytte trim med dine tin snips og fastgøre det ved at køre galvaniseret søm igennem søm slots.

Installation din sidespor paneler

• Start med den laveste kurs sidespor paneler og Lås den nederste kant i starteren strip. Placer panelet, så det starter 1/4 tomme bagkant af J-kanal. Nail hvert panel med galvaniserede søm drevet direkte gennem centrum af søm slots. Forlade 1/16 til 1/32 inches af den nagle aksel udsat for at give mulighed for udvidelse.

•Hvis 2 paneler overlappe, så overlapningen omkring 4 inches. Stagger din overlapninger fra ét kursus af sidespor paneler til den ovennævnte kursus.

• Som du Arbejd din vej op afløse den nedre kant af et panel i kanalen på den øverste kant af panelet under. Kontrollere dit niveau, som du går; omkring hver tredje eller fjerde sidespor kursus. Hvis du mister dit niveau, gør en række små tilpasninger over de næste adskillige kurser; i stedet for at gøre en enkelt, grelle reparation.

•Trim din paneler til længde med din tin snips. Hvor panelerne skal være skåret til at passe omkring vinduer og døre, bruge en hobbykniv. Ligeledes, hvor du skal skære paneler i en vinkel til at passe ind i J-kanal langs skrå tagdækning tagskægget, markere paneler med en fedt blyant og klippe dem med en skarp hobbykniv.

•Hvis den skåret øverste kant af et panel skærer nytte trim, for eksempel under windows og langs vandrette tagskægget, bruge en snap lås værktøj til punch lugs ind i toppen, skær kant. Placer disse lugs 6 inches fra hinanden og sørg for, når du punch dem, at lugs ender på forsiden af panelet. Skubbe den skårne kanter af panelet sidespor, indtil det låses nytte trim.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com