Sådan installeres Vinyl sidespor til gavl

July 8

Sådan installeres Vinyl sidespor til gavl

Vinyl gavl sidespor beskytter tag udvendig fra ekstreme vejrforhold. Det er ganske nemt at installere. Vinyl sidespor er en af de mere populære materialer på gavl tag ender. Det er mere holdbare og længere varig end træ sidespor, og det er attraktive. Hængende vinyl sidespor korrekt kræver visse værktøjer. Det skal hænges på en forberedt overflade, og det har at blive installeret efter J-kanaler, lys blokke, buer og hoveddøren gesimser.

Instruktioner

•Beskyttelseshætte til at klikke en kridtstreg langs bunden af gavlen fra den ene ende til den anden så du har en lige linje som en guide til at installere vinyl sidespor.

•Sæt en J-kanal på tværs af denne linje. Tykkelse af J-kanal vil blive bestemt af bredden af din vinyl sidespor. Bruge fladt hoved negle og enten søm det til panelet krydsfiner shear, hvis det er relevant, eller at din studs.

•Staple papiret sidespor på gavlen starter nederst. Dit første stykke vil overlappe flange Jørgensen-kanalen, som er naglet til studs, og vil sidde i den engelske kanal. Det vil afhænge af på banen af dit tag om skal du eventuelt ekstra papir. Hvis ja, overlap anden papiret oven på de første 6-inches. Fastgøre papiret med 1/2-inch hæfteklammer.

•Seal papiret godt langs skråningen sider af taget med en silikone caulking, fra bunden af gavlen op til apex. Kun forsegle siderne.

•Start nederst og sidde din første stykke af vinyl sidespor i J-kanal. Installere den næste stykke over først med en 1-tommer overlapning. Brug 1-tommer tagdækning søm langs den øverste kant, så det næste stykke dækker søm hoveder. Fortsætte op af gavl, indtil du når toppen.

Tips & advarsler

  • Søm midt i slot til at tillade stykke at gå i begge retninger.
  • Negle ikke vinyl sidespor stramt. Hammer søm i lige, forlader 1/16-inch plads mellem lederen af neglen og panelet. Panelerne skal glide frem og tilbage, da sømmet. Ikke søm gennem vinyl, selv. Hvis slot er blevet fjernet og en manglende vindueskarm trim kan ikke bruges, skal du oprette en slot med en speciel hul punch. Ikke trække panelerne sidespor stram under installationen. Muligt for dem at hænge løst selv efter de er naglet i sted.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com