Sådan installeres Vinyl sidespor tilbehør

April 25

Installere vinyl sidespor kan forbedre udseendet af et hjem samt give en holdbar og meget lav vedligeholdelse udvendigt. En del af denne holdbarhed er afledt fra dækker hele huset i vinyl beklædning; så ud over den vandrette planke sidespor en række tilbehør nedskæringer er fremstillet til at give et samlede udvendige løsning. De mest almindelige vinyl sidespor tilbehør er hjørne perle, gutter wrap, fascia boards, etageadskillelsen paneler, vinduet og døren trims. Disse tilbehør er inkluderet i mange vinyl sidespor installation kits, men kan også bestilles fra fabrikanten på deres egen for udskiftning eller ny installation. Mens denne type installation ikke er overdrevent kompleks i sin individuelle opgaver, det betydelige antal brugerdefinerede nedskæringer, der skal være præcise og den store mængde af trim stykker behov for en gennemsnitlig størrelse hjem, gør dette til et job bedst at overlade til en professionel installation virksomhed.

Instruktioner

•Sno og negle etageadskillelsen boards langs kanten og undersiden af tagudhæng ved hjælp af så mange negle som der er pre-boret slidser. Når du når til slutningen af etageadskillelsen run, skåret i bestyrelsen i en 90-graders vinkel. Dette vil skabe en butt joint for at opfylde den retur stykke som din tur om hjørnet.

•Kontrollér gering nedskæringer og bruge Jørgensen-kanal trim for at line soffits på bred flad tagskægget som dem på en hip tag. For at gøre dette, nail to længder af j-kanal back-to-back og montere dem på etageadskillelsen med en 45-graders vinkel. Dette bør gøres på hjørnet til at danne en overgang for etageadskillelsen paneler. Placere dem så snittet slutter resten i j-kanal som de køre i modsatte retninger fra j-kanal.

•Tag tagrender installere fascia boards, køre under tagrender. Rehang rendestenen og wrap ydersiden i fleksible fascia bestyrelser. Bruge færre negle her for ikke at ødelægge vand transporterer integritet af tagrender.

•Klippe og vedhæfte vindue og dør trim stykker med 45-graders mitre nedskæringer i hjørnerne. Mange vinyl sidespor kits kommer med hjørne caps for vindue og dør sømme, der er fastgjort på sidespor med silikone klæbestof. Et andet alternativ til at maskere søm hovederne er at male dem med udvendige hus maling til at blande med sidespor finish.

Tips & advarsler

  • Alle vinyl sidespor tilbehør stykker kommer med forborede søm huller eller spalter. Hammer galvaniseret søm gennem spalter på deres center, som vil give mulighed for den nødvendige plads til vandrette varme udvidelse. Desuden efterlade en lille afslører på neglen, på omtrent 1/16 tommer, tillade nemlig dybde udfoldelse samt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com