Sådan installeres Zoysia Sod i nordlige Virginia

July 11

Zoysia er en varm-sæson, Krybende græsplæne græs, der blev indført til USA i 1911. Et fint teksturerede græsplæne græs med stive vinger, zoysia er værdsat for sin trafik og sygdom modstand. Zoysia græs vokser bedst i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 6 til 11. Sammensat af plante hårdførhed zoner 6a gennem 7a, er Northern Virginia klima bare varm nok til at vokse med held en zoysia græsplæne. Installation af zoysia græs sod er en fantastisk måde at have fuld græsplæne dækning uden at vente.

Instruktioner

•Brug nonselective herbicid at dræbe enhver græs, ukrudt eller anden vegetation ved det valgte plantning område. Følg vejledningen på pakken herbicid til at bestemme hvor meget herbicid til brug for din plantning område. Anvende ukrudtsmidlet to til tre uger før du installerer dine zoysia græs sod for at sikre, at herbicidet har haft tid nok til at sprede.

•Dæk overfladen af jorden på dit plantning område med 50 lbs. hydreret kalk og 20 lbs. 5-10-15 gødning pr. hver 1000 kvadratfod. Top kalk og gødning med en 1-tommer lag af godt rådnet kompost. Bruge en have rorpind arbejde kalk, gødning og kompost i jorden til en dybde af 4 til 6 inches.

•Rake overfladen af jord indtil glat, gør sikker på at udfylde og glat ud nogen dips eller lave steder i dit plantning område. Bemærk, at nivellering ud overfladen af din plantning område vil hjælpe zoysia sod at rodfæste hurtigere.

•Kapacitet ændrede jorden på din plantning område generøst natten før om zoysia sod. Give så meget kunstvanding som skulle fugtes jorden ved plantning området i en dybde af 4 inches. Bemærk, at jorden skal være fugtigt at røre, men aldrig vandlidende.

•Begin om zoysia græs sod, startende fra plantning-områdets længste, mest lige kant. Lægge den zoysia sod stykker til slut, at skubbe kanterne af brikkerne sammen så stramt som muligt. Forskyde sod stykker, når de udarbejder efterfølgende rækker for at forhindre, at sømmene foring op; Dette resulterer i en mere naturligt udseende græsplæne med bedre dækning.

•Ansigt over det hele plantning område med en vand-fyldte græsplæne roller at sikre rødderne af zoysia sod får god kontakt med den ændrede og fugtig jord.

•Kapacitet zoysia sod umiddelbart efter installationen til at fugte top 1 tomme af jord. Fortsætte med at give din nye zoysia græs græsplæne med nok supplerende kunstvanding at opretholde jævnt fugtig jord, indtil sod har haft mulighed for at etablere sig og danne et stærkt rodsystem.

Tips & advarsler

  • Græsplæne udstyr som haven havefræsere eller vandfyldte græsplæne ruller kan være tilgængelige til leje fra haven eller hjem forbedring butikker.
  • Efter installation af sod, overvåge dine zoysia græs for forekomst af skadedyr såsom billbugs og hvide larver. Hvis øget eller skadelige insekter aktivitet er observeret, kontakte en landbrugs udvidelse kontor for behandling rådgivning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com