Sådan installeres Zoysia Sod i St. Louis

September 6

Ifølge University of Missouri, St. Louis sidder lige i hjertet af overgangszonen"" mellem varme-sæson græs og cool-sæson græs, hvilket gør det vanskeligt at forudsige, hvilken type vil trives. Zoysia græs er et glimrende valg for St. Louis græsplæner, fordi det kan trives gennem en bred vifte af temperaturer. Med omhyggelig opmærksomhed på tidspunktet for plantning og zoysia's vand, jord og ernæringsmæssige krav, kan installere en græsplæne med sod give en øjeblikkelig og varig resultat.

Instruktioner

•Plan at installere zoysia sod i slutningen af April i Missouri, når græsset er stadig sovende eller lige begyndt at vokse. Beregne den firkantede yardage af sod, du har brug for. Måle længden af området plantning og ganger med bredde at få firkantet optagelser. Dividere med tre til få firkantede yardage.

•Purchase zoysia sod fra en velrenommeret forhandler i dit område. Det bør ikke være svært at finde i St. Louis-området. Afvise spadestik, der er tørt i kanterne, gulfarvning eller viser tegn på insekter eller snegle. Afvise spadestik, der er mere end 48 timer fra skæres.

•Forbered området plantning. Dyrke jorden til en dybde af 6 inches med en tilling maskine. Fjerne klipper og vegetation, som du går. Rake området i hånden indtil det glat, gratis clods og klumper og jævnt sorterede.

•Kapacitet jord grundigt natten før plantning. Inspicere sod, når det er leveret til at være sikker på det er, hvad du har bestilt.

•Unroll zoysia sod stykke for stykke, om det på området plantning skære sod med en kasse kutter til at passe. Tryk på hvert stykke tæt på næste. Ikke strække brikkerne til at passe, da dette vil rive rødderne og understrege græsset. Skær små strimler af sod til at udfylde hullerne i stedet.

•Tramp på sod stykker efter du lægge dem at sikre fast kontakt af rødder med jord. Vand grundigt efter plantning, og fortsætte med vanding hver anden dag for de næste tre uger til at hjælpe rødder etablere og begynder at vokse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com