Sådan installeres Zoysia Sod

May 15

Zoysia, en varm-sæson græs, vokser bedst fra sod. Zoysia er et effektivt valg for græsplæner, og er godt i tørke og skygge. Det typisk går hvilende og forvandler brune efter den første frost og i perioder med tørke. Plante zoysia græs på græsplæner, der under moderat trafik i løbet af vækstsæsonen, og mindre om vinteren. Forberede jorden, plantning den rigtige sod og og sørg for at vande godt periode etableringen vil sikre, at zoysia vil vokse rødderne det skal udvikle sig til en sund græsplæne fra sod.

Instruktioner

•Installer zoysia sod i foråret eller forsommeren, giver denne varme-sæson græs en mulighed for at etablere sunde rødder før koldt vejr og udreder det foråret regn. Zoysia kræver mere tid til at dyrke rødder end andre varme-sæson græs; forvente, at tage op til to måneder til at blive fuldt ud etableret.

•Calculate størrelsen af din plæne. Sod er normalt sælges i firkantede yards, med en palle herunder 50 firkantede yards eller 450 kvadratfod. Bestil 10 procent mere sod end din plæne er at tage højde for spild og fejl i målingen.

•Undersøg zoysia sod omhyggeligt for at sikre, at det er den korrekte type, at det er fri for ukrudt, sygdom og insekt angreb, og at det er fugtig og høstet inden for de tidligere otte timer. Hvis det er tørt, sparsomme og mangler sund jord, ikke købe eller installere sod.

•Forbered websted ved at udrydde ukrudt, eksisterende græs og stubbe. Bruge en glyphosat løsning, og Gentag program op til tre gange om nødvendigt at slippe af enhver sidesten græs. Hvis sod lægges for et nyt græsplænen på en byggeplads, Sørg for at træ, beton, rør eller andre rester er ikke i jorden.

•Tilføj muld til webstedet hvis jordkvaliteten er dårlig. Planlæg at tilføje 19 cubic yards af muld til at få en 6-tomme lag over 1,000 firkant feet. Tilføje organisk materiale som tørv eller gødning til muld, hvis det ikke allerede indeholder det.

•Rake websted ved hånden, eller brug en stål trække mat eller rorpinden til store områder, efter at jorden afregner omkring en uge. Teste, om jorden har bundfældet sig nok ved at gå på det; fodspor skal synke ikke dybere end 1/2 tommer.

•Kapacitet stedet grundigt, og begynde at lægge sod straks efter levering. Installere den første stribe mod en lige kant, derefter fortsætte markedsføring sod parallelt med det uden at forlade rummet mellem strimler. Vakler kanterne af sod i hver række, så mønstret ligner en murstensvæg. Skær sod med en skarp sod kniv så den passer rundt om områder, ikke der lige. Vand og rulle sod konsekvent under installationsprocessen.

•Kapacitet sod igen efter det er installeret og rullet, og fortsætte med vanding hver dag i to uger. Reducere vanding gradvist efter de første to uger. Gå på det så lidt som muligt for én måned efter installation.

Tips & advarsler

  • Mangel på passende kunstvanding er den mest almindelige årsag til hvorfor sod ikke etablerer sig godt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com