Sådan Interface en mobiltelefon til dit hus ledninger

July 10

Sådan Interface en mobiltelefon til dit hus ledninger

Teknologien gør det muligt at modtage telefonopkald eller få adgang til internettet, hvor du har brug at være. Mange har brugt mobiltelefoner for at gøre langdistanceopkald i år at spare penge. For at eliminere den ekstra regning for jordledninger, har du to muligheder: VoIP, eller voice over Internet protocol eller optage din mobiltelefon. Enten mulighed gør det muligt at bruge din fastnettelefon. Men hvis du vælger en pålidelig Internet telefonservice, du stadig har en anden bill. Med en engangs udgift til et docking-system, kan du bruge din trådløse tjeneste og fjerne regningen.

Instruktioner

•Vælge et docking-system, der er kompatibel med din mobiltelefon. Du kan vælge en Bluetooth-aktiveret enhed, der kommunikerer med din mobiltelefon på samme måde som dit headset. Der er nogle modeller, der tillægger den celle foretage en opringning via et kabel. Mobiltelefonen sidder på bunden af nogle specialiserede docking-systemer. Denne type er ofte begrænset til specifikke telefoner eller producenter.

•Sammenligning specifikationer af dine andre trådløse enheder, før du køber en Bluetooth-enhed. Enheder, som deler det samme gigahertz spektrum som din nye docking-system kan skabe interferens i din tjeneste.

Kortindgangsdør din fastnet telefon selskab og Bestil din service afbrudt. Hvis du ønsker at holde dit hjem telefonnummer, skal du kontakte din mobiltelefon udbyder. Den amerikanske Federal Communications Kommissionen (FCC) etableret ret til at overføre fastnet telefonnummer til din mobiltelefon i 2003.

•Locate telefon-selskab grå eller beige netværk interface device box installeret på ydersiden af dit hjem. Det er typisk placeret under din elmåler. Mange har selskabets navn præget på boksen eller en advarsel om, det er telefon selskab ejendom. Åbne boksen netværk interface device. Du skal måske fjerne skruer eller pop plast propper.

•Tag ledningsføring til dit hjem ved at trække modular plug eller stik. Et modulært stik er identiske med dem, der bruges til at tilslutte din telefon til et vægstik. Undgå at røre eller fjerne jordledningen eller ledningerne fra stangen. Frakobling af husstanden ledninger beskytter dit hjem fra enhver spænding fra stangen. Enhver spænding, uanset styrke, kunne skade din docking-system.

•Brug elektrisk tape og stramt wrap Afbryd ledningerne sammen for at beskytte mod utilsigtet reconnections. Hvis du er i stand til at lukke og sikre boksen, kan du tilføje et tegn på indersiden dækning til at forlade ledningerne afbrudt.

•Installer din docking-system. Et kabel eller base system lægger en mobiltelefon direkte til enheden. Brug en telefonledning til at forbinde enheden til telefonstikket. Tilslut et hjem telefon til enheden og resten i telefonen stikkene. En Bluetooth-system tilsluttes til stikket i væggen med et hjem telefon tilsluttet bag på enheden. Sætte enhver yderligere telefoner i væggen stikkene. Bruge Bluetooth-søgning og parring, som du kan bruge til at installere et headset for at fuldføre installationen.

Tips & advarsler

  • Forskning docking enheder grundigt for at finde den bedste pasform og pris for dig.
  • Udføre din udendørs arbejde på tørre dage kun. Selv om det er lav spænding, er der stadig mulighed for elektrisk stød.
  • Ikke skære eller afbryde faktiske ledninger. Tag kun.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com