Sådan inverteres gardiner

January 10

Sådan inverteres gardiner

En inverteret gardin er et begreb bruges til at beskrive toppen af et gardin hvor læg er skjult til bagsiden, svarende til hvordan en plisseret nederdel er lavet. Dette skaber en flad front udseende med bare læg viser i jævnt fordelt lodret åbninger. Dette look er mere moderne og enkel end en traditionel plisseret knivspids-type-headeren. At foretage en inverteret læg er ikke svært og bærer hovedsagelig på omhyggelig måling, fastgørelse og lige sy- og strygning.

Instruktioner

•Indstil bredden på læg. Mange draperier header læg er mindst 3 inches lang.

•Anvend en online læg regnemaskine til at hjælpe med at bestemme læg afstand baseret på stof bredde og færdige bredde. I dette eksempel bruger vi en simpel 3-tommer læg.

•Measure 3 inches fra den øverste venstre kant af gardin-panel. Placere en nål lodret for at markere folden. Fold på stiften tager stoffet tilbage til venstre 1 1/2 inches. Fastgør klappen lodret. Fold stoffet på pin, idet stoffet tilbage til højre. Placer en anden pin gennem de tre lag stof, opretholde folderne på hvert ben.

•Measure fra den sidste lodret fold pin 3 inches mod højre. Indsætte en lodret fold pin. Fold stoffet til forsiden og venstre 1 1/2 inches og indsætte en lodret fold pin. Fold stoffet til front og højre. Placer en anden pin gennem de tre lag stof opretholde folderne på hvert ben. Dette afslutter en 3-tommer læg. Stof på den første og sidste lodrette pin skal røre ved folderne i en lige lodret linie. Gentag denne fastgørelse proces på tværs af panelet gardin.

•SEW en lige vandrette linje på tværs af Plisseringer, og sørg for stof kanterne er selv og læg folderne på forsiden lige røre. Din ende stof, som begyndelsen måling, bør bredden på Læg, i dette tilfælde 3 inches. Jern læg den fulde længde af drapere for sprød linjer eller tillade folderne bare øverst for en blødere look.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com