Sådan isolere konkrete kældervægge under opførelsen

October 11

Sådan isolere konkrete kældervægge under opførelsen

Uisoleret kældervægge er en væsentlig kilde til varmetab i mange bygninger. Isolerende ydre af en kælder væg er den bedste måde at gøre det mere effektivt. Isolerende under konstruktion udnytter det faktum, at kældervægge udsættes. Anvende stift skum plader uden på væggene forhindrer kold luft i at komme ind i materiale af væggen. Stift skum isolering plader kan købes på hardware og hjem forbedring butikker. Spørge om hvilken størrelse og type er bedst for dine bestemt program.

Instruktioner

•Applicer konstruktion lim på overfladen af en 2 af 8 fod ark 2-tommer-tykke stive skumisolering. Sted selvklæbende i små klatter i et gittermønster med hver klat adskilt af omkring 12 inches.

•Tryk på stift skum ark mod væggen, udvendige overflade med ark i en oprejst position. Hvis du bruger stift skum ark med intensiveret eller tunge og groove kanter, være sikker på, at de er sluttet tæt sammen.

•Klippe arket off så at dens top er selv med i toppen af kælder væg. Hvis kælder væg er højere end en 8-fods skumplader, tilføje en anden del af skum ark til at nå toppen af væggen.

•Klippe en skum ark på langs til at passe de resterende væg plads når du når til slutningen af en mur. Når du starter den næste væg, skal du placere arket på kanten af skum på den første væg i stedet for kanten af konkret, så du har en kontinuerlig dækker 2 inches af skum rundt om hjørnet af muren.

•Klippe omkring vindue og dør åbninger med en skarp hobbykniv efter skum har været fastgjort til væggen. Det er lettere og mere effektiv end måling og skære før du anvender den stiv skum. Gå inde i kælderen og spor rundt inde i disse åbninger med kniv til at skære dem.

•Tape leddene mellem den stift skum ark med byggeri tape. Tapede-sammen stift skum ark fungere som en dampspærre, så ingen plastik dampspærre er nødvendig.

•Backfill omkring kældervægge, være omhyggelig med ikke at forstyrre stift skum ark eller placere nogen store eller skarpe klipper mod dem. Stift skum er uigennemtrængelig for vand og fugt, så jorden kan være tilbagefyldt mod det uden at beskadige den.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com