Sådan isolere med Cellulose

August 26

Sådan isolere med Cellulose

Cellulose Isolering er fremstillet af strimlet avis og papkasser. Det er kemisk behandlet for at modstå rot, svamp og brand. Cellulose er en lidt højere r-værdi og er en forbedret air-barriere over glasfiber isolering. Det har også den ekstra fordel af at være miljøvenlig, da dens indhold er 80 procent post-Consumer produkt. Tilføje cellulose til dit loft er så simpelt som at blæse det over din eksisterende isolering. Dette vil reducere din opvarmning og køling omkostninger og forbedre komforten i dit hjem.

Instruktioner

•Forbered loftet ved at sikre etageadskillelsen udluftningsanordning bafler er længe nok til at forlænge ovenfor den nye isolering niveau. Bafler er Styrofoam eller træ lufthuller inde på loftet, hvor taget møder etageadskillelsen. Disse giver luft ventilation nødvendigt at reducere fugt på loftet. Toppen af dem skal strække sig over den nye isolering niveau. Hvis de ikke vil det, skal du erstatte de eksisterende bafler med længere.

•Indstil op isolering blæser maskinen enten indeni eller udenfor hjemmet, et sted hvor det den blæser rør kan nå hele loftet. Hvis du setup inde i hjemmet, lå malerens ark nedenunder til at beskytte dit gulv. Tragten vil producere en rimelig mængde af støv, så fjerne noget fra værelse du ikke ønsker beskidt.

•Climb op i dit loft og bære blæser rør til det fjerneste hjørne.

•Start maskine ved hjælp af en ven og sæt blæseren hastighed til den midterste indstilling. Du kan justere den blæser hastighed, som du arbejder efter isolering behov.

•Hav din assistent fyld tragten med cellulose mens du anvender det med blæseren røret til den ønskede dybde i loftsrum rum. Arbejde omkring den udvendige kant af kvist mod adgang lugen til at undgå at arbejde din vej ind i et hjørne. Vær omhyggelig med at kun skridt på loftet bjælker til at undgå at falde gennem loftet.

•Periodically Kontroller dybden af isolering med en lineal for at sikre du blæser det en lige dybde på tværs af loftsrum rum. Bruge en fan rake til at udjævne eventuelle højt eller lavt steder. Aldrig gælde nedadgående pres på isoleringen som dette kan komprimere det, at reducere sine isolerende egenskaber.

Tips & advarsler

  • Du kan leje en isolering blæser fra en lokal leje butik eller hvor du køber isolering.
  • Lægge brædder på tværs af loftet bjælker i dit loft giver en stabil arbejde overflade.
  • Anvend ikke cellulose nær enhver skorstene eller ventilationskanaler, der betjener forbrænding apparater i dit hjem.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com