Sådan isolere med halm

December 19

Sådan isolere med halm

Halm er en naturlig fiber, der er blevet brugt i hele menneskehedens historie af mange kulturer, som ikke blot en isolator, men selv som et byggemateriale med at bygge hele hjem. Et miljøvenligt alternativ bygning produkt, halm er relativt billige og bredt tilgængelige. Derudover er halmballer stærke og robuste. Halm blev engang brugt med gips til at bygge hele halmballe hjem. Mens der har været en genoplivning af all-halm bygning, er mest moderne anvendelser for halm som en isolerende materiale.

Instruktioner

Halmballer

•Stack halm baller rundt en udsat fundament til at give en midlertidig vinter isolering. Dette er ikke en permanent anvendelse, da der er ingen god måde at vejrfast baller fra jorden eller elementer og de vil blive fugtigt over tid.

•Stack halm baller langs indvendige vægge af en polak bygning, Laden, stald eller kælder. Overfladen ballerne hvile på skal være rene og tørre og ikke udsat for vejr eller fugt. Udrulning trådnet langs ballerne og sikre det og baller med metal stakes. Hvis betingelserne er tørre, kan ballerne stå på ubestemt tid som en isolerende væg.

•Opret en ydre væg af halmballer ved at bygge en ramme til støtte for halmen baller fra jorden. Stable halmballer på udformningen, så ballerne ikke er i kontakt med nogen fugt. Dække baller med trådnet og sikre den trådnet og baller med metal stakes. Anvende gips på den ydre overflade af mesh dækket baller at forsegle dem fra elementerne. Denne type af halm væg vil vare på ubestemt tid, hvis fugt ikke trænge ind i halmen.

Løs halm

•Coat løs halm med ler slip. Ler slip er en blanding af ler og vand, der opretter en tynd, soupy mudder-lignende stof. Det er en brandsikre materiale. Lægge strå ud på et fladt område og spray ler glide over det med en pumpe sprayflaske eller støvregn det af hånd og rake det til at distribuere slip, indtil alle clay er belagt. Lad det tørre.

•Fyld tomme rum mellem studs og gipsvæg med halmen på samme måde du ville blæst isolering. Tamp det let til at udfylde de så meget som muligt, men må ikke pakke halmen for stramt.

•Dæk indramning af ufærdige vægge med vapor lås type plastfolie bruges i isolering applikationer såsom blæst isolering. Fylde lommerne med ler-belagt halmen, være omhyggelig med ikke at pakke for stramt, så halmen ikke trænge ind i plastik. Afslutte vægge, som du normalt ville med drywall eller uanset materiale vil dække dem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com