Sådan isolere med ruller af isolering

November 19

Department of Energy siger ordentlig hjem isolering sparer penge på din utility regninger samtidig med at dit hus mere komfortabel. Builders normalt isolere nye hjem med glasfiber batts, forud skårne paneler af isolering, der kommer i ruller af otte til 10 batts, med eller uden en kraftpapir opbakning. Når bakkes isolering er installeret korrekt, opbakning fungerer som en barriere, fugt og gør isolering nemmere at håndtere. Glasfiber batts er dimensioneret til at passe nøjagtigt i mellemrummet mellem studs i typisk hus indramning.

Instruktioner

•Åbn en rulle af isolering af opskæring på tværs af plast med en hobbykniv. Når Plasten er skåret væk, vil komprimeret batts poppe ud af pakken.

•Tag en batt fra rullen og indsætte det i bugten mellem to studs i væggen eller spær i loftet. Hvis isolering har underlag, installere isolering med bagside opad. Passe det stramt mod ene ende af bugten. Udfolde sig papirets kanter, således at de lå på tværs af kanterne af træ knopper på hver side. Hæft dette papir til træ, ved hjælp af en hæfteklamme om hver 12 inches langs længden af batt.

•Klippe en anden batt at passe ind i resten af bugten. Måle længden du har brug for, så læg batt på en flad overflade med papiret vender mod dig. Mark længde på papiret. Læg en lineal i bredden af batt og tryk ned på det for at komprimere isoleringen. Når du komprimerer isoleringen, kan du skære batt med en enkelt pass af en hobbykniv langs en lige kant.

•Sæt den afskårne stykke isolering ind i bugten. Det skal passe nøje mod den første batt uden overlapning og helt fylde resten af bugten. Hæft det til ansigter af studs eller spær på begge sider.

•Klippe små stykker af isolering og kram dem i huller omkring vandrør og elektrisk ledninger der ikke har været fyldt af batts. Gøre det samme i små hjørner eller huller mellem vinduer eller døre og udformningen.

•Klippe batts at passe ind i hulrum med en mindre bredde end batts. Skære batt omkring en tomme bredere end hulrummet og stuff det med, at lade friktion til at holde det på plads. Brug denne metode også, når du installerer batt isolering uden opbakning.

Tips & advarsler

  • Bære handsker, beskyttelsesbriller og Beskyttelsesbeklædning til at vogte de fine splinter af glasfiber, der vil bugne som du klippe og installere isolering.
  • Sørg for batts ikke er for tyk til væggen hulrum og at de ikke vil blive komprimeret, når du installerer vægbeklædning. Komprimeret glasfiber mister noget af sin isoleringsværdi.
  • Ikke strække papiret alt for meget når du hæfte batts til udformningen eller du kan komprimere isolering eller rippe papiret.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com