Sådan isolere undersiden af et gulv

May 12

Selvom rodet og kløende, hvis du ikke bære lange ærmer, forbedrer glasfiber isolering energieffektiviteten i dit hjem, når er installeret korrekt. Mens ældre boliger ofte ikke har nok isolering på loftet, er et andet sted ofte overset gulvet i en rejst foundation hjem. BATT isolering tilføjet til gulvet nedenunder dit hjem kan gøre en enorm forskel i sin komfort og i dine energiomkostninger.

Målinger

Du skal bruge et målebånd til at beregne hvor meget isolering skal du nedenunder hjemmet. Måle afstanden mellem gulvet bjælker så du vil vide hvilke bredde isolering til at købe, og derefter måle længden af gulvet under huset. For at gøre beregningen simpel, tælle antallet af pladser, hvor isolering går og formere sig, at med længden af en bay. Dette giver dig det samlede beløb af isolering du skal bruge for gulvet i fødderne. Købe isolering, der er lig med dimensionen mellem strøer. Du kan vælge en tættere isolering med højere R-faktorer hvis dit gulv strøer har dybder større end 4 inches.

Gear

Bære en langærmet skjorte, briller, handsker og en maske, når du installerer isolering. Selv om isolering ikke er giftige, hvis det bliver på huden eller i øjnene er det ubehagelig og kløende. Store sakse hjælp skære isolering for at passe små rum eller omkring VVS- eller elektriske ledninger. Hvis du køber står isolering, Hæft vendende ind på de ydre kanter af strøer eller fold disse faner op når du installerer den. Glasfiber isolering er lys nok til at forblive på plads mellem strøer når dimensioneret til dimensionen tværbjælke korrekt, men når du dække isolering med en dampspærre, og det sikrer isolering vil forblive på plads samtidig forhindrer luften i at bevæge sig gennem det.

Installation

Start i den ene ende af en bugt og installere isolering til hele længden af denne bugt. Når du placerer isolering mellem strøer, ikke knuse det; i stedet let placere det ind i rummet, startende fra bunden og arbejder indtil batt er på plads. Hvis du knuse isoleringen, påvirke du dets evne til effektivt modstå kulde eller varme bevægelse gennem dit hus. Det er ikke glasfiber i den isolering, der gør det termisk resistente; Det er luft rum mellem fibrene, der giver det de isolerende kvaliteter.

Dampspærre

Mens isolering giver modstandsdygtighed over for termisk bevægelse, giver det ikke modstandsdygtighed over for fugt eller luft bevægelse. Tilføje en dampspærre eller diffuser til strøer nedenunder hjemmet, efter du installerer isolering. Sikre hindring for strøer med en korte pistol eller hammer hæftemaskine. Overlap kanter, hvor du nødt til at skære barrieren til at passe. En linje af silikone caulk eller lignende produkt tilføjer en sæl til dampspærre at forhindre, at luften siver mellem vapor barriere leddene.

Cement fliser

I hjem med cement plader, kan du isolere under gulvet. Men hvis du bor i et koldt klima, kan du tilføje ekstra termisk beskyttelse over slab før du tilføjer underlaget. Svømmende gulve bruge et underlag, der også fungerer som isolering; tæppe pad gør dobbelt-pligt som isolering på en plade beklædt med tæppe.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com