Sådan isolere ved hjælp af stive isolering

October 11

Stive isolering giver de samme store fordele af konventionelle glasfiber isolering uden kløende rod. Endnu bedre, stive isolering er tyndere end glasfiber isolering og tilbyder højere R-værdier. Stive isolering er nemt at installere – det kan skære og fastgjort med almindelige værktøjer. Maksimere komforten i dit hjem og øge din energibesparelser af isolerende ved hjælp af stive isolering.

Instruktioner

•Giver både indvendige og udvendige applikationer, vedhæfte stive isolering med den længste dimension løber lodret langs væggen. Med andre ord, går den 8-fods side af arket fra bunden af væggen til toppen af væggen. Har en hjælper holde den stiv isolering på plads på væggen. Hold et niveau til siden af panelet for at tjekke for plumb. Det niveau top boble skal være mellem hætteglass linjer. Justere placeringen af panelet, indtil det er plumb.

•Anvend en pneumatisk hæftemaskine læsset med 16 ga., en tomme crown hæfteklammer til at fastgøre panelet til væggen studs eller beklædningen. Hæft hver 24-inches langs panelets perimeter og ned sin center. Begynd øverst i panelet, vedhæfte en hæfteklamme i hvert hjørne og derefter i resten af panelets top. Har hjælperen slippe panelet som du fortsætter den hæftning mønster på tværs af panelet hele stive isolering. Har din helper hold efterfølgende paneler, som du plumb dem og Hæft dem på væggen.

•Klippe paneler til størrelse som du støder på hjørner eller hindringer. For at skære stive isoleringsplader, skal du bruge et målebånd til at bestemme den ønskede størrelse. Har en helper hold målebåndet på plads i slutningen af den foregående panel. Strække målebånd til hjørne eller hindring og læse måling på det punkt, hvor panelet skal afsluttes.

•Mark dimension på et panel af stive isolering ved hjælp af en permanent markør. Lægge en gipsvæg t-square på tværs af panelet skal skæres. Justere t-square med mærket, tegne en permanent markør på tværs af t-square og trække en linje på tværs af panelet. Brug en hobbykniv til at score panelets overflade langs linjen — ikke skære gennem panelet. Placer den scorede del af panelet over en bordkanten og forsigtigt snap scorede delen, der er fri for den resterende del af panelet.

•Sæt skære paneler på samme måde som fuld paneler.

Tips & advarsler

  • Tætning sømme mellem stive isoleringsplader ved hjælp af isolerende seam tape-forsegling alle huller øger effektiviteten af isolering.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com