Sådan isolere ydre kanalen arbejde

October 31

Sådan isolere ydre kanalen arbejde

Isolerende ydre klimaanlæggets er vigtig, fordi denne type af klimaanlæggets er normalt udsættes for vejr elementer. Klimaanlæggets udsættes for ekstrem varme eller kulde kan mislykkes, tvinger dig til at betale for dyre reparationer. Specialiserede folie kanalen wrap er tilgængelig i din lokale hardware butik og er ikke svært at installere. Folie kanalen wrap har en højere r-værdi derefter ældre, glasfiber isolering, så du kan spare penge på utility regninger.

Instruktioner

•Tag på alle beskyttelsesudstyr. Isolering kan være ubehagelige ting. Du ønsker ikke at have udvidet hud eksponering eller indånder i nogen af isolering partikler.

•Klippe væk alle gamle eller slidte isolering med en hobbykniv. Placere alle isolering i skraldeposer, og forsegle dem godt. Fjern eventuelle gamle fibergalss isolering. Det holder ikke godt, når de udsættes for fugt af nogen art.

•Unwrap folie isolering wrap og tape det til den ene ende af din kanal. Bruge metal folie tape, der er specielt udviklet til kanalen-arbejde. Denne tape falder ikke fra hinanden, ligesom regelmæssige gaffatape gør når de udsættes for luft, varme eller vand. Båndet har en klæbrig tilbage, så rive en luns af tape, og skræl og holde det til isolering og kanalen.

•Applicer folie isolering wrap af lidt overlappende det som du installere det fra den ene ende af kanalen til den anden. Hvis du ikke kan lave en komplet vende din klimaanlæggets, skåret ud stykker og installere dem én ad gangen, og sørg for du overlapper som du går. Bruge en hobbykniv til at foretage eventuelle nødvendige nedskæringer, og tape sømmene, som du flytter fra stykke til stykke.

•Gentag ovennævnte proces for hver kanal du skal isolere.

Tips & advarsler

  • Folie wrap duct isolering leveres i forskellige bredder og længder, så måle din klimaanlæggets for at sikre du får den rigtige størrelse.
  • Skåret ud og placere folie kanalen wrap omkring objekterne i måde, som VVS-rør eller træbjælker.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com