Sådan Juster spjældet på en tvungen varmt vand kedel

June 21

En tvungen luft varmt vand kedel opvarmer luften af en bygning og derefter sender den i ventilationskanaler med en fan. Dæmperne er pagaj-lignende deflektorer indbygget i porte, der bruges til at dirigere luft gennem dem. I sommermånederne, vil et spjæld skal åbnes for at sende den kold aircondition luft op til anden sal. Spjæld kan reguleres med et håndtag eller en skruetrækker, afhængigt af modellen.

Instruktioner

•Look for små dæmperne beliggende i opvarmning og nedkøling kanalsystemet i kælderen i bygningen. De er typisk placeret hvor en runde-formet levering kanalen forbinder til en rektangulær-formet hoved kanalen.

•Undersøg spjæld. De vil have små 1/4-inch gevindstænger holdes på plads med enten Vingemøtrikker eller en løftestang.

•Juster spjældet for vinteren ved at flytte håndtaget op til fuldt åbne spjæld. For en udluftningsanordning spjæld med gevindstænger og Vingemøtrikker, Løsn møtrikkerne, fløj ved at dreje dem mod uret tre omgange med fingrene. Indsæt en skruetrækker ind i slidsen skruetrækker på hver gevindstangen. Drej hver gevind stang med uret med skruetrækker til at gøre sprækken parallelt med retningen af gaffatape fuldt åbne spjæld. Stramme Vingemøtrikker med fingrene.

•Juster spjæld til sommer aircondition ved fuldt åbne alle af anden sal dæmperne i ventilen. Luk de dæmpere, der fører til første sal halvvejs ved at flytte håndtaget eller dreje hver gevindstangen slot med en skruetrækker til at hvile på en 45-graders vinkel fra hvor det startede. Lukning af første sal dæmperne halvvejs dirigerer luften til anden sal, som kræver mere køling som varmen stiger til toppen af bygningen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com