Sådan jute buske

January 29

Sådan jute buske

Kolde, tørre vind og vinter fryser kan være skadelige for buske og buske. Mens plantning buske egnet til din klima hjælper med at minimere skader, en svær vinter eller længere periode af kulde kan såre selv hårdføre planter. Vinter vind tørre planter, især evergreens, forårsager grene og blade til at dø. Jute giver vind beskyttelse, men stadig tillader luftcirkulation omkring busk. Luftcirkulation hjælper med at forhindre græsser og andre svamp problemer da overskydende fugt kan stadig fordampe ud busk.

Instruktioner

•Kontroller en aktiepost 8 til 10 inches i jorden på begge sider af busken, placere indsatsen på siden hvor den herskende vinter vind blæser mod anlægget. Bruge stakes, der er 18 inches højere end din busk.

•Sno slutningen af en længde af jute omkring den første indsats, korte derefter det til bålet sikkert. Strække jute stramt til den anden indsats og Hæft det på plads.

•Sno en længde af jute omkring udsatte stammerne af løvfældende buske eller stedsegrønne buske beskåret til et træ form. Binde jute på plads med en længde af haven sejlgarn. Jute indpakningen beskytter stammen fra opdeling under fryse og tø cykler.

Tips & advarsler

  • Hvis vinden rammer busk fra mere end én retning, udvide skærmbilledet jute til alle de nødvendige sider. Hvis du skal helt omslutte anlægget i en jute skærm, lad den øverste åben så fugt og luft kan stadig cirkulere.
  • Tillad ikke jute at røre blade af en busk. Dette kan føre til svampesygdomme og andre spørgsmål som fugt er fanget mod løv.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com