Sådan kan du afgøre, hvornår din Avocado træ vil bære frugt

June 20

Sådan kan du afgøre, hvornår din Avocado træ vil bære frugt

En avocado træ kan tage fra 5 til 13 år at producere frugt, hvis planten er vokset fra et frø pit. Fordi træet avocado forbruger en enorm mængde af vegetabilske fødevarer, især kvælstof-rige fødevarer, er en måde at stimulere produktionen af frugt at fodre træer med 16 procent kvælstofgødning. Modne træer forbruge årligt omkring 12 pounds af gødning med en 16-procent kvælstof koncentrationen. Avocadoer vokse i mild-vinteren regioner i Californien, samt i hele Florida og Hawaii. Når træets særpræg, seks-petal gule blomster begynder at blomstre, kan du forvente avocado produktionen til følge.

Instruktioner

•Fertilize avocado træ månedligt begynder i februar, med et pund af nitrogen-rige gødning hver måned. Drys gødningen på jorden rundt i bunden af stammen til at hjælpe avocado træer får de nødvendige næringsstoffer for at fremme blomstring. Ikke grave i jorden omkring træet avocado.

•Trim døde og golde grene med sakse. Undgå overdreven beskæring, som kan forårsage sund grene at blive svedet af solen.

•Spread muld omkring træstamme og vedligeholde som nødvendigt for at holde jorden dækket.

•Drej grene forsigtigt i dine hænder til at lede efter knopper. Klynger af lyse gule, sekskantede blomster langs grenene dokumentere at træet snart kan bære frugt.

Tips & advarsler

  • Ikke dyrke jorden omkring træet avocado. Dette kan afbryde blomstringen af et år eller mere. I stedet, drys barkflis og gødning omkring stammen efter behov.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com