Sådan kanal ud Tape fra Sheetrock leddene

January 26

Fælles bånd er fundet over sømmene på alle plader af gips. Den anvendes over sømme at holde fælles sammensatte fra at komme mellem stykker af drywall. Sammensat gør drywall ser ens ned hele væggen. Nogle fælles tape er selvklæbende, mens andre er anvendt med mudder. Hvis din drywall beskadiges eller skal erstattes, kan det være nødvendigt at fjerne tapen fra mellem den sheetrock leddene. Den mest udfordrende del af denne proces er at finde båndet.

Instruktioner

•Køre den hænderne over drywall og fornemmelse for eventuelle uregelmæssigheder i væggen. Stop, hvor der er en bule eller en anden betegnelse, der angiver en søm.

•Køre den en stud finder over muren til at se, om det røde lys går på dette sted. Båndet er installeret på studs, der drywall er skruet ind. Markere alle de andre stud steder i det område, du vil fjerne tapen fra.

•Klippe lige igennem midten af båndet med en hobbykniv. Køre hjælpeprogram kniven fra toppen af det ønskede område ned til bunden. Tryk fast på båndet og skære en linje lige igennem den.

•Skub drywall tape kniv nedenunder hjørne af toppen af tape til at skrælle kanten. Skub kniven yderligere i båndet, indtil der er nok at få fat i hånden. Trække båndet ud og Gentag processen for tape på anden siden.

•Køre den en spartel kniv hen over det område, hvor båndet blev placeret og fjerne enhver løs stykker. Skrab fra enhver mudder til gratis båndet nedenunder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com