Sådan kant en bedstemor firkant afghanske

March 4

Sådan kant en bedstemor firkant afghanske

Bedstemor firkant afghanere, med deres farverige runder af dobbelt hæklet sømme, er en standard blandt crocheters. Hver enkelt motiv er oprettet separat, så sluttede sig sammen til at danne den ønskede størrelse afghanske. Det sidste trin i at skabe en bedstemor firkant afghanske er hækle en kant rundt om det hele forsamlede afghanske, giver stykket en ensartet og færdige udseende. Traditionelt, fastholder kantning samme dobbelt-hæklede klynger og mellemrum anvendes i hækle motiver. Mens denne kant er ikke vanskeligt at opnå, kræver at skabe en krusning-fri kant, der giver mulighed for den afghanske at ligge fladt uden at blokere lidt af opmærksomhed og omsorg, hvor de enkelte motiver er sammenføjet.

Instruktioner

•Sæt hækling krog i hjørnet plads i ethvert hjørne af den afghanske, forlader en 6-tommer hale. Træk op en løkke, tegne garn igennem løkken på krogen og kæde tre. Sæt krogen tilbage i de samme tre-kæde hjørne plads og gøre to dobbelt hæklet sømme i de samme tre-kæde hjørne plads. Kæde en. Ikke tænde dit arbejde.

•Kontrollér tre dobbelt hæklet sømme i den næste kæde plads mellem dobbelt hæklet klynger i motivet, oprettelse af en klynge. Kæde en. Fortsat arbejder i denne etablerede måde, arbejder tre dobbelt crochets mellem dobbelt hæklet klynger i motiverne og hækle en kæde mellem klynger. Arbejde på tværs af den første motiv indtil nå hjørne mellemrum mellem dette motiv og motiv til venstre. Kæde en før hjørnet plads motiv.

•Kontrollér en dobbelt hæklet i hjørnet plads i tilstødende motiv. Den næste søm afviger fra de tre dobbelt-hæklet klynge ved at oprette en maske, kaldes en dc2tog, eller hækle to dobbelt crochets sammen. Garn over krogen, indsætte krogen i hjørnet plads af det første motiv, udarbejde en løkke. Der vil være tre løkker på krogen.

•Yarn over krogen og trække Garnet gennem to løkker på krogen. Garn igen og indsætte krogen i hjørnet plads næste motiv til venstre. Garn og trække Garnet gennem alle tre løkker på nålen, forlader en løkke på krogen. Dobbelt hæklet to sammen søm (dc2tog) er fuldført. Kæde en.

•Fortsæt i den etablerede mønster på tværs af siden af den afghanske, hvilket gør en dobbelt hæklet klynge i rum af den tilstødende motiv og en dobbelt hæklet plus en dc2tog hvor to motiver deltage.

•Work hjørner af afghanske ved at hækle en klynge af tre dobbelt crochets i det første hjørne rum, kæde tre og arbejder en anden klynge af tre dobbelt crochets i samme hjørne plads. Genoptage etablerede mønsteret på den næste side af afghanske.

•Work i det etablerede mønster omkring den hele afghanske, arbejder en dobbelt hæklet plus en dc2tog hvor hvert motiv med sin nabo. Når du har nået begyndelsen af rækken kantning, deltage garn med en slip-søm til den tredje kæde af kæden tre segment, som er en del af den første dobbelt-hæklet klynge.

•Crochet så mange rækker af bedstemor firkant stil dobbelt-hæklet klynger kantning som ønsket, udelade dc2tog sting fra efterfølgende rækker og Hæklet regelmæssig dobbelt hæklet klynger i hver rum fra den foregående række. Fastgør off garn når du er færdig, og brug en stump gobelin nål til at væve i de løse ender.

Tips & advarsler

  • Efter endt foundation kantning rækken med dc2tog masker, kan følgende rækker være enhver kombination af masker du ønsker.
  • Brug den samme størrelse hæklenål du brugte til at oprette motiverne og opretholde den samme spænding for at oprette et ensartet udseende til afghanske.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com