Sådan kant et blomsterbed med en ukrudt æder

September 25

Sådan kant et blomsterbed med en ukrudt æder

Græs kanten rundt om et blomsterbed kan skæres med en almindelig plæneklipper; bladet vil savne det hver gang. Kun en trimmer eller edger kan vælte de græsser og ukrudt. Ukrudt æder trimmere og edgers kan udføre denne opgave, og med lidt omtanke, kan du holde disse senge ser flot hele sommeren. Det vil tage nogle praksis at lære at styre hovedet for at holde fra at ramme blomsterne, men.

Instruktioner

•Start motoren på dit ukrudt æder og lad den køre i et par minutter til at varme op. Sætte på alle de nødvendige beskyttende beklædning, såsom sikkerhedsbriller, ørepropper og læderhandsker.

•Hold det bageste håndtag og gas trigger med din højre hånd og forreste håndtag med din venstre hånd. Hold trimmeren i taljen niveau, omkring 5 inches fra din krop. Throttle udløseren fuldt ud og flytte den langsomt ind i det første område af ukrudt. Skære med kun toppen af ukrudt æder streng.

•Pan skærehovedet langsomt fra højre mod venstre, arbejde rundt i kanten, skære de høje græs først oppefra og ned. Videre til trimning omkring blomsterbedet på samme måde. Throttle udløseren fuldt ud, men flytte hovedet langsomt.

•Drej lodret, hvis dit ukrudt æder model fordobler som en edger skærehovedet. Hold skaftet af trimmeren, så hovedet vippes om sin egen akse, hvis du ikke har en edger funktion på din model. Throttle på aftrækkeren og bevæge sig langsomt rundt i kanten, arbejder fra højre til venstre.

Tips & advarsler

  • Praksis om muligt trimning eller kantning andre områder mindre følsom over for fejl.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com