Sådan kant lavere senge

December 3

Sådan kant lavere senge

Et af de mest fleksible områder i haven design er kantning. I betragtning af sådan kant lavere blomst senge look til lavt niveau vegetation, plast barrierer, mursten, sten eller en blanding af medier til et helt unikt look. For en levende kant mener alle-sæson, hårdføre stauder, der tilbyder farven, højden og tæthed ønskes. For ikke-levende kanter opsøge holdbare materialer, der giver en ubrudt grænse for at afskrække ukrudt og græs indtrængen. Huske på, at den bageste kant af din have kan have større strukturer og planter end den forreste, at oprette en baggrund for hele haven.

Instruktioner

•Measure og beskrive din grænse. Som en generel regel, store haver med fordel visuelt en buet nederste kant, der giver et naturligt flow og føler, især langs en hegnet linje. Jo dybere din have kurver, jo mere det trækker øjet. Hvis du ikke har mærkning tape, kan du bruge en haveslange til opsætning dispositionen, sikre det på plads med fabrikken støtter på begge sider, så det ikke flytte, mens du arbejder.

•Purchase kantning blomster, barrierer og andre materialer ønsket. Du skal bruge omkring en sætteplante per fod til store planter som basilikum og fire planter per kvadratfod for mellemstore vegetation. Miniature blomster, små urter og nogle grøntsager har brug for omkring 1 til 2 inches af voksende plads. Brug din grænse målinger til at købe et passende beløb for hele længden af din lavere seng.

•Graph ud af din have plads ved hjælp af målinger samlet. Organisere dine planter valg på papiret under hensyntagen til, hvor meget hvert stykke af pyntegrønt udvider. For eksempel, bør krybende jorden dækker være lange med mellemrum efter deres højde. En plante, der vokser 2 inches høj behov 4 inches mellem sig selv og den næste plante. En levende kant vil først have nogle åbne steder ud af nødvendighed. Du kan udfylde disse steder med sten eller andre materialer, kantning, indtil dine planter vokse i.

For dem, der vælger Brug ikke-levende materiale til kantning, grafen til at angive nogen nyhed funktioner i den nederste kant som en stirrede bold. Du kan også bruge grafen til at skitsere en fuldstændig haven plan.

•Forbered grænsen ved hjælp af en spade til at skære ned i jorden, at skabe kanten, efterfulgt af en hakke for en gnidningsløs overgang. Start i den ene ende af havens kant. Grave omkring 3 inches ned i jorden og 2 til 3 fod i bredden, at fjerne snavs og overføre det til trillebør. Fortsæt ned hele længden af den skitserede grænse. Bevare sunde stykker af tørv til andre områder af din græsplæne, der viser tegn på stress. Brug den overskydende jord at udjævne lav områder og huller.

•Indstil ud af blomster, barrierer eller materiale langs renden lavet. Begynde at sætte dem på plads. En barriere mellem græs og blomster eller kantning materiale skal gå ned først, hvis du bruger en. Det gør vedligeholdelse lettere. Plads blomster og anden vegetation i henhold til anvisningerne på pakken sætteplante eller frø, og ved hjælp af din graf. Sætte sten eller mursten sammen så problemfrit som muligt ind i renden at forhindre barriere brud i den lavere seng. Afslutte kanten ved at udfylde eventuelle huller med venstre over jord eller barkflis.

Tips & advarsler

  • Overveje din plante sol og vand krav, når du planlægger haven og edge design.
  • Undgå over fortrængning dine planter. Du kan altid tilføje flere senere, når du se, hvordan den første batch vokser.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com