Sådan kappe et gulv

November 22

Sådan kappe et gulv

Beklædningen refererer til de paneler, der tømrere sted direkte over strøer, når der opføres en bygning. Kappematerialer materiale kan være krydsfiner, orienteret strand eller sammensatte bestyrelse, der er skåret i 4 af 8 fod plader af fabrikanten. I de fleste tilfælde, kappematerialer funktioner tunge og groove konstruktion, der gør det muligt for hver brik til at passe sammen for at danne et solidt fundament for vægge og andre strukturer. Når du lægger ned beklædningen, lå ark med længder kører på en 90-graders vinkel fra retningen af strøer tillade kortere enderne til hvile midt på hver tværbjælke og de lange ender til interlock med det næste kursus tungen.

Instruktioner

•Measure 4 fødder fra kanten af hvor gulvet vil begynde på bygningen og markere. Gentag processen i den modsatte ende af bygningen, strækker sig en kridtstreg fra mark til mark og snapper en linje. Sørg for at måle i retning af tværbjælke.

•Anvend en caulk pistol til at anvende en 1/2-inch perle af byggeri lim på den øverste kant af hver tværbjælke inden for 4-mund snapped område, som betragtes som det første kursus.

•Indstil en fuld ark af beklædningen på tværbjælke med rillen hvilende på en kridtstreg. Kontroller, at røv slutningen af beklædningen er hvilende halvvejs på tværbjælke at det flugter med, som vil tillade den følgende ark skal også resten halvvejs på tværbjælke når de er butted sammen. Skær beklædningen ned til størrelse, hvis tværbjælke afstanden er ikke 16 inches på center eller hvis afstanden er begrænset.

•Hammer 6d eller 8d negle på hvert hjørne for at sikre ark på plads. Anvende mere byggeri lim, før du lægger ned et andet ark på den samme bane. Butt beklædningen ender. Kontroller, at groove er justeret med de snappede linje og hammer 6d eller 8d negle gennem hvert hjørne.

•Gentag denne proces for det første kursus af beklædningen indtil du når til slutningen. Cut den sidste brik i beklædningen ned til længde med en rundsav.

•Følg den næste kursus af beklædningen ved at skære en 8-fods stykke ned til 4 fod. Anvende konstruktion selvklæbende 4 fødder ud fra det første kursus. Læg arket 4-mund med tungen hviler ved siden af groove for det første fulde ark; du ønsker et 4-fods mellemrum mellem beklædningen leddene.

•Lay en 2 x 4 bord ved siden af groove 4-mund del af beklædningen. Ramte den udvendige kant af 2 x 4 med en tung hammer til at trykke på tungen af afsnittet 4-fods inde i rillen af det første kursus.

•Kontrollér, at butt slutningen af afsnittet 4-mund i beklædningen hviler halvvejs på en tværbjælke. Brug den brede ende af en kølle for at foretage små justeringer. Sikre beklædningen på plads ved hamring 6d eller 8d søm i hvert hjørne. Fortsæt med det andet kursus, ved hjælp af fuld ark, indtil du når til slutningen. Cut den sidste brik i beklædningen på størrelse med en rundsav.

•Fortsæt denne proces for hvert kursus, og sørg for at forskyde hvert kursus 's fælles slutter. Når opgaven er færdig, snap ud af hver tværbjælke placering på tværs af toppen af beklædningen med en kridtstreg. Hammer søm hver 6 inches langs de udvendige kanter og hver 10 inches langs hele længden af hver tværbjælke.

Tips & advarsler

  • Følg fabrikantens beklædningen afstand anbefalinger hvis de kalder for huller. Krydsfiner huller er typisk 1/8-inch at give mulighed for ekspansion på grund af fugt.
  • Bruge en sømpistol i stedet for en hammer for at placere negle for hurtigere installation.
  • Bære sikkerhedsbriller, når du bruger el-værktøj.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com