Sådan kender størrelsen af en diamant

March 24

Størrelsen af en diamant afgør ofte prisen på klippen. Typisk tale, jo større den diamant, jo flere penge det vil koste dig at købe den. Hvis du har en diamant og vil vide den nøjagtige størrelse, kan du finde ud af for dig selv ved hjælp af en enhed kaldet caliper. Diamond calipre findes typisk på smykker og smykker detailhandlere online. For ekstra penge kan du få en skydelære med en digital skærm, der automatisk viser en nøjagtig måling, når enhedens arme er strammet.

Instruktioner

•Sæt en af armene på din caliper langs den flade, øverste kant af diamant. Langsomt stramme arme, indtil anden arm møder bunden, spidse kant af diamant. Læs den måling, der er angivet i millimeter, på caliper. Dette er højden af diamant.

•Drej din diamant sidelæns, således at den øverste, flade del af diamant vender indad mod håndtaget på caliper. Langsomt stramme armene indtil hver arm gør kontakt med det bredeste punkt på diamanten. Dette er en måling, i millimeter, bælte af diamant.

•Juster din diamant så at caliper arme touch enderne af den flade, top overfladen af diamant. Denne del af diamanten kaldes kronen. Måling på caliper bliver længden i millimeter af kronen. Hvis din diamant er cirkulær formet dette nummer vil også handle som omkredsen af stenen.

Tips & advarsler

  • Når du ved bredde måling af din diamant (måling af bæltet fra "Trin 2"), kan du derefter bruge en diamant karat størrelsesskema for at finde ud af antallet af karats stede i stenen. For eksempel, er en diamant med en 2,0 millimeter bredde 0,03 karats i størrelse.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com