Sådan kjole himmelseng

August 17

Sådan kjole himmelseng

Himmelseng er normalt omdrejningspunktet for ethvert soveværelse. Høj og dramatisk, det kan være klædt ud eller klædt ned, afhængigt af den stil foretrækkes af ejeren af sengen og størrelsen af soveværelset. Derudover er der nogle entydige regler at følge, når dressing himmelseng, uanset stilen kjole. Disse regler er medtaget i nedenstående tips.

Instruktioner

•Tuck i hjørnerne. Trække op lagner og tæpper, og putte dem. Intet ser værre ud end tæpper og plader pooching omkring en af hjørne kolonner i en himmelseng.

•Hold det simpelt. En fire plakater seng er dramatisk nok uden at lægge en masse kræsenhed. Vælge et enkel, elegant mønster eller farve til din sengetæppe. Drapere sengetæppe eller dyne på det gemt i tæpper og plader. Tilføje nogle puder mod hovedgærde og nogle pyntepuder så godt, men ikke for mange. To eller tre er lige rigtige.

•Få slippe af sengen nederdel. Selv om mange Talsmanden sæt kommer med en seng nederdel (eller støv pjuske), det har tendens til at se fjollet på himmelseng. Kolonnerne i en himmelseng trække øjet opad. At sætte en nederdel på sengen forvirrer øjet, fordi nederdelen tiltrækker øjet tilbage nedad.

•Tilføj nogle dramatisk flair. Selv om du ønsker at holde det enkelt, kan du overveje at binde et skår af stof fra én kolonne til den anden. Kun gøre dette, men hvis stoffet er let gaze, og hvis værelset er stor nok til at holde sådan en dramatisk effekt.

•Look under sengen. Mange fire himmelsenge sidde højt på deres ben, hvilket betyder, at du tydeligt kan se, hvad der er under sengen. En del af dressing en seng er at sikre, at det er ren nedenunder. Den rene effekt af velklædte seng kan blive ødelagt af støvet bunnies.

Tips & advarsler

  • Vælg farver til dit sengetøj, der supplerer træ i din seng. For eksempel, gør hvide og cremer en dramatisk kontrast til mørke træ.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com