Sådan klare bævere

January 19

Sådan klare bævere

Selv dem, der abonnerer til en live-og-lad-leve filosofi, når det kommer til vilde dyr ofte finde, at de blot skal gøre noget ved beaver problemer. Når bævere tage bopæl for tæt til mennesker kan de forårsage en masse dyre skader. Et dårligt placerede beaver dam kan forårsage oversvømmelser af afgrøder og sommerhuse i et område og et andet sted vandmangel. Bævere også forårsage skader på træer som de skar efter hinanden på jagt efter mad og dam-byggematerialer. Der er flere måder at behandle bævere, herunder at tage skridt til at stoppe problemet, før det begynder.

Instruktioner

•Undgå bæver problemer ved at gøre din ejendom ugæstfri dem. Wrap træer med hønsenet og sprøjte dem med foul-smagning bæver afskrækningsmidler til at forhindre, at tygge. Sø-dræningssystemer kan også installeres for at hindre oversvømmelse hvis en bæver dam er bygget.

•Destroy i beaver dam hver gang, den bygger en. Gentagne ødelæggelse af en dæmning overtaler nogle bævere til at flytte. Være flittig om dam ødelæggelse som bævere kan genopbygge en ødelagt dæmning natten over.

•Trap bævere og flytte dem. Humane fælder indeholder bævere uden at dræbe dem, så du kan flytte bæveren til et andet område hvor han vil gøre mindre skade. Sørg for at du flytte bæveren til et område, der er mindst 10 miles væk og der ikke er tilsluttet dit vand system.

•Destroy dyrene. Hvis du beslutter at dræbe bævere på din ejendom, Sørg for at du bruger en metode lovligt i dit område og være så humane som muligt. Afhængigt af lokale forordninger, kan bævere skudt eller forgiftet.

•Consider ansættelse af en professionel skadedyrsbekæmpelse selskab til at fjerne dyret. Bævere kan være svært at fange eller dræbe og for mange fejlagtige fældefangst forsøg kan efterlade dig med en bæver, der ved, hvordan man outsmart fælder.

Tips & advarsler

  • Desværre, at sætte hønsenet på hvert træ eller ansætte en sø-dræning system kan ikke være cost - eller tid-effektive, afhængigt af størrelsen af din ejendom.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com