Sådan klare kondens linje fra en Air condition

September 26

Sådan klare kondens linje fra en Air condition

Linjen kondens fra en klimaanlægget er designet til at dræne fugt indsamlet fra luften af et køleanlæg. Inkonsekvent linje dræning forårsager ofte overløb fra vand samling pan i bunden af klimaanlægget. Meldug og alger vækst er blandt de mest almindelige årsager til tilstoppede kondens afløbsrør. På få minutter, kan du rydde tilstoppe og alle de fangne vand fra linjen med en standard våd/tør støvsuger.

Instruktioner

•Sæt en lille våd/tør støvsuger til stikkontakt nærmeste kondens linje outlet afløb. Følg kondens linje til den fjerneste ende fra klimaanlæg at finde forretningen. En jordet udendørs forlængerledning kan være nødvendig for at placere tomrummet inden for rækkevidde.

•Tryk på slutningen af våd/tør støvsuger slange ind i slutningen af linjen kondens og tænde en vakuum. Cup slutningen af vakuumslangen og afløb til at øge suge.

•Skift off vacuum når linjen er ryddet helt. Tag vakuum-enhed og tømme beholderen. Test for at sikre linjen kondens er dræning af hælde 2 kopper af rent vand ind i samlingen bakke i bunden af klimaanlægget.

Tips & advarsler

  • Nogle air conditioner modeller forhindre spilde med en flydende sensor, der slukker kølemaskinen når kondens linje stopper dræning.
  • Du kan forhindre en oprustning af mug og alger med en capful af husholdningernes blegemiddel efter linjen er ryddet. Hæld blegemiddel i kondens samling gryden i bunden af klimaanlægget.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com