Sådan klip russiske salvie til en buket

July 26

Som en prydplante busk i din landskabsarkitektoniske er russiske sage (Perovskia atriplicifolia) en nem pleje, attraktive flerårig plante med blå-grå løv og soft lavendel blomsterspyd blomstrer hele sommeren. For en fuld-leder busk og rigelige blomsterspyd, beskære kraftigt den russiske vismand i foråret, da nye blomstrer vokse på gammelt træ og beskæring fremmer udviklingen af blomsterspyd og nye grene. Bløde løv og delikat udseende blomsterspyd bruges ofte i blomsterbuketter til en filler blomst med en vase liv omkring fem dage. Klipning blomsterspyd fra din russiske salvie i løbet af sommeren til buketter fremmer yderligere blomstring på din busk.

Instruktioner

•Vælg russiske sage blomst spikes til din buket, som har blomster lige begyndt at åbne. Da russiske sage ikke har en lang vase liv, giver at vælge blomsterspyd, der er i begyndelsen af den blomstrende cyklus dig den længste cut blomstringstid.

•Find det tredje eller fjerde sæt af blade på stænglen, under blomstringen spike. Dette er hvor du klippe ud russiske sage blomst spike så grenen opfordres til at udvikle nye vækst og blomst spidser.

•Brug skarpe saks eller haven klip til klip den russiske sage stilk på en diagonal.

•Sæt klippede stammen straks ind i en beholder med lunkent vand. Varmt vand er absorberet op blomst stilken nemmere og hurtigere end koldt vand. Jo hurtigere kan du fugte stilk og blomst spike efter klipning det fra busken, jo længere den russiske sage varer i din buket.

•Brug hånd Sakse til at gøre en 1 tomme eller mere skåret op i midten af den russiske sage stilk. Russiske sage stængler er blød træ og åbning i slutningen af klippet stilken yderligere fremmer tilstrækkelig vand optagelse til blomsten spike. Også fjerne på dette tidspunkt, enhver løv, der ville være neddykket i vandets vase af din buket.

Tips & advarsler

  • Bruge en blomstret konserveringsmiddel med vase vand, blandet pr. pakke retninger, og ændre vase vand hver to til tre dage for udvidet vase liv af din buket.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com