Sådan køber du arvestykke frø

April 12

Hvis du ønsker for at købe arvestykke frø, er der et par ting du bør vide på forhånd.

Instruktioner

•Først, pr. definition en arvestykke frø er et frø, generelt frugter og grøntsager, der ikke har været cross bestøvet med en anden art. For eksempel, en habanero peber kan være Kors bestøvet med en cayenne peber, i et forsøg på at gøre cayenne varmere, men cayenne er ikke længere en ren stamme af peber. Det har mistet sin status som "arvestykke".

•For: søge efter virksomheder, der har en etableret ry for at sælge kvalitet frø og bliver let indrømme når frø bestande ikke er sandt. Hvis de annoncere en arvestykke cherrytomat, og du køber en arvestykke cherrytomat frø, du vil være helt skuffet efter 12 uger, for at finde en mudret rød tomat pop ud der er halv størrelse af din favorit bøf, og har naturligvis været cross bestøvet.

•Next, Sørg for at du ikke bliver urealistisk i din søgen efter arvestykke frø. Hvis du går ud på udkig efter en aubergine, som er resistente over for skadedyr, og ekstremt hårdfør i koldt vejr er du bundet til at blive skuffet. Der er stammer af aubergine, der er naturligt skadedyr resistente. Der er andre stammer, der er meget koldt vejr tolerant. Men for at finde dem begge på samme plante naturligvis et kæmpe problem. Igen, som jeg sagde, du kan finde dem, men det er ikke en arvestykke frø. Det er en hybrid.

•Du kan finde arvestykke frø for næsten alle arter af frugt eller grøntsager, som du vil, men du kan have til at søge en smule hårdere før at finde lige hvad du søger. (.58 @ 18.000)


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com