Sådan køber du bomuld ark

April 10

Sådan køber du bomuld ark

Få gode plader til din seng er vigtigt til at hjælpe dig med at få en god nats søvn. Bomuld ark er nogle af de bedste former for ark med hensyn til komfort, men du skal kigge efter mere end blot bomuld på etiketten for at sikre, du køber den rigtige slags plader for dig.

Instruktioner

•Look på trådantal på etiketten. En højere trådantal giver en bedre ark. Men den højeste trådantal er ikke den eneste vigtige tal.

•Consider fiberindhold, der er anført på etiketten. Du kan købe en "bomuld/polyester" blanding, der er rynke resistent og mere holdbare end 100 procent bomuld. Denne blanding er også meget billigere end all-bomuld ark men plader fremstillet af denne blanding vil ikke føle sig så køligt og rart som all-bomuld ark. All-bomuld ark også frigive snavs godt når det er vådt.

•Look for lang korte eller lange fiber ark fordi disse fibre er meget blødere og ikke fnug ligesom kortere fiber. Egyptiske lange korte, pima og supima er nogle eksempler på høj kvalitet lange fibre. Hvis du ser disse børsnoterede på etiketten ved du, du får lange fibre.

•Vælg et ark med en højere andel af lodrette garn, hvis du ønsker en blødere ark grundlæggende væve er et lige antal lodrette og vandrette garn. En højere andel af lodrette garn gør en meget blødere ark, men er mere tilbøjelige til at pille og rive. Sateen er en væve med et højere antal lodrette garn. Kigge efter Sateen, Pinpoint eller lodret andel på etiketten. Det kan sige noget lignende "fire over, en under." Jo højere de "over" den mere lodret Garner.

•Kontrollér den etiket eller vare beskrivelse for finish. De fleste lagner har kemikalier anvendt på dem til at hjælpe dem med at holde deres form, forebygge krympning eller at producere en glans. Du kan købe ren finish ark, der har haft ingen kemikalier anvendt eller har haft alle spor af kemikalier fjernes. Ren finish ark har tendens til at rynke meget mere men er bedre, hvis du har allergi. Kig efter "kemiske gratis" eller "Ren finish" på etiketten.

Forpakket ark med farvestof i tankerne. Farvestoffer anvendes normalt efter arkene er lavet og kan forårsage stivhed. Efter et par vask forsvinder nogle stivhed. Du kan købe plader, der blev fremstillet af farvet tråd i stedet for farvet efter kendsgerning. Ser for etiket eller beskrivelse at sige "garn farvet", ellers det er sandsynligvis farvet efter arkene er lavet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com