Sådan køber du Brugmansia

March 10

Sådan køber du Brugmansia

Engletrompet, også kendt som Angel's trompet, er et lille træ med spektakulære duftende orange, hvide eller gule blomster. Løvet er tætte, og dette 15-fods træ er et godt valg for en modellen plante i USDA hårdførhed zoner 10 til 11.

Vælg den rigtige størrelse

Standard Brugmansia dyrket uden for i zoner 10 til 11 vil nå 35 fod. Dyrkes i drivhuse eller overvintret inde i Potter, Brugmansia kan vokse hen over sin plads. Køb en dværg form, der kan holdes på fire fødder når potteplanter, som «Inka søn,» hvis plads vil være et problem.

Vælg navngivne sorter

Være sikker på får du bloom farve og plante egenskaber du ønsker, købe en navngiven sort. Navngivne Brugmansia kultivarer er avlet til konkrete karakteristika.

Købe fra anerkendte kilder

Købe Brugmansia fra en velrenommeret planteskoler forsikrer at du får sunde planter og gør det muligt at benytte professionel rådgivning om pleje. Planteskoler bære ofte mere end én Brugmansia kultivar. Speciale planteskoler helliget Brugmansia vil tilbyde det bredeste udvalg af kultivarer.

Købe sunde planter

Købe planter, der er kraftig. Undgå udviser eller root-bundet planter. Kontroller, at anlægget har ingen indlysende insektangreb. Tjek på ryggen af Brugmansia blade for æg og webbing af spider mider. Undgå planter med forvrænget eller brun-plettede blade.

Købe og plante på det rigtige tidspunkt

Køb Brugmansia til udplantning udendørs i foråret eller tidligt falde for at give planterne en chance for at akklimatisere og lagt på vækst. Engletrompet kan opleve die-back i slutningen af efteråret og vinteren så undgå at købe i løbet af denne tid.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com